Inapoi
Cursuri 3DS MAx

Cursuri 3DSMax Arhitectura

3DS MAx


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Avansati

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

990 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

ANC

Absolventi

182 absolventi

Grupe disponibile - Curs 3DSMax Arhitectura

Descriere - Curs 3DSMax Arhitectura

Cursuri 3D Arhitectura si Design Interior : au ca scop atat prezentarea unor unelte si tehnici avansate de lucru cu 3D Studio Max cat si aplicatiile lor in domeniul arhitecturii, productiei publicitare, design-ului de produs sau de interior. Modulul de cursuri 3D este destinat in egala masura celor care abia acum fac cunostinta cu domeniile mai sus mentionate dar si utilizatorilor care au deja experienta in design sau arhitectura si doresc imbunatatirea rezultatelor. Programa de cursuri 3D este alcatuita astfel incat prin parcurgerea ei, la sfarsit, stapanirea programului 3D Stuidio Max si a tehnicilor de randare va fi cu siguranta rezultatul obtinut. 

  • multitudinea de aplicatii practice oferite cursantilor in timpul orelor de curs de catre traineri cu o vasta experienta in domeniu.
  • structura logica a modulului de cursuri 3D.
  • analizarea lucrarilor efectuate de catre cursanti in afara orelor de curs pentru o mai buna intelegere a programului si pentru imbunatatirea si eficientizarea metodei de lucru. Astfel, atmosfera rigida si sobra specifica altor cursuri 3D si comenzile extrem de complexe caracteristice 3DsMax devin accesibile si prietenoase. Fie ca sunteti un arhitect, designer profesionist sau un nou utilizator, Pixellab va ofera toate “ingredientele” pentru a ajunge sa utilizati 3ds Max-ul la nivel profesionist.
Dragos Stoian
Ponea Ciprian
Salamon Zsolt

Cursuri 3D - cursul 3DMAX arhitectura este structurat intr-un singur modul si prezinta:

  • notiuni avansate de modelare si texturare in 3DsMAX.
  • constructia unui set de environment, de materiale si editarea lor in 3D MAX
  • setarea luminilor si notiuni de camera si randare folosind Vray.

Aceste cursuri 3D necesita un nivel mediu de cunostinte in programul 3D max.

Va rugam sa consultati pagina noastra de Termeni si Conditii. Inscrierea dumneavoastra (online sau offline) la curs reprezinta acceptul asupra Termenilor si Conditiilor.

Programa - Curs 3DSMax Arhitectura

Traineri - Curs 3DSMax Arhitectura

Dragos Stoian

Architecture

Intrebari frecvente - Curs 3DSMax Arhitectura