Inapoi
Cursuri 3DS MAx

Cursuri 3DSMax Arhitectura

3DS MAx


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Avansati

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

990 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

PIXELLAB

Absolventi

182 absolventi

Grupe disponibile - Curs 3DSMax Arhitectura

Descriere - Curs 3DSMax Arhitectura

Din cauza situatiei din aceasta perioada in ceea ce priveste Sanatatea Publica, cursurile noastre nu vor mai fi tinute in clasa. Cursurile vor continua sa fie livrate catre tine prin intermediul sedintelor in format live-online pe aceeasi programa ca in clasa. Mai multe detalii despre inscriere, desfasurare cursuri si examene gasesti aici

 

 

 

Cursuri 3D Arhitectura si Design Interior : au ca scop atat prezentarea unor unelte si tehnici avansate de lucru cu 3D Studio Max cat si aplicatiile lor in domeniul arhitecturii, productiei publicitare, design-ului de produs sau de interior. Modulul de cursuri 3D este destinat in egala masura celor care abia acum fac cunostinta cu domeniile mai sus mentionate dar si utilizatorilor care au deja experienta in design sau arhitectura si doresc imbunatatirea rezultatelor. Programa de cursuri 3D este alcatuita astfel incat prin parcurgerea ei, la sfarsit, stapanirea programului 3D Stuidio Max si a tehnicilor de randare va fi cu siguranta rezultatul obtinut. 

  • multitudinea de aplicatii practice oferite cursantilor in timpul orelor de curs de catre traineri cu o vasta experienta in domeniu.
  • structura logica a modulului de cursuri 3D.
  • analizarea lucrarilor efectuate de catre cursanti in afara orelor de curs pentru o mai buna intelegere a programului si pentru imbunatatirea si eficientizarea metodei de lucru. Astfel, atmosfera rigida si sobra specifica altor cursuri 3D si comenzile extrem de complexe caracteristice 3DsMax devin accesibile si prietenoase. Fie ca sunteti un arhitect, designer profesionist sau un nou utilizator, Pixellab va ofera toate “ingredientele” pentru a ajunge sa utilizati 3ds Max-ul la nivel profesionist.
Dragos Stoian
Ponea Ciprian
Salamon Zsolt

Cursuri 3D - cursul 3DMAX arhitectura este structurat intr-un singur modul si prezinta:

  • notiuni avansate de modelare si texturare in 3DsMAX.
  • constructia unui set de environment, de materiale si editarea lor in 3D MAX
  • setarea luminilor si notiuni de camera si randare folosind Vray.

Aceste cursuri 3D necesita un nivel mediu de cunostinte in programul 3D max.

Va rugam sa consultati pagina noastra de Termeni si Conditii. Inscrierea dumneavoastra (online sau offline) la curs reprezinta acceptul asupra Termenilor si Conditiilor.

Programa - Curs 3DSMax Arhitectura

Traineri - Curs 3DSMax Arhitectura

Dragos Stoian

Architecture

Intrebari frecvente - Curs 3DSMax Arhitectura

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta cursului se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns

Pot face cursurile in format online?

Da, in aceasta perioada cursurile se pot parcurge doar online, prin intalniri virtuale cu program ca in clasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cursurile sunt inregistrate sau lucrez live cu un trainer?

Nu, cursurile nu sunt inregistrate. Cursurile merg pe programa din clasa cu intalniri virtuale cu trainerul, teorie, exercitii practice si teme pentru acasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cum ne intalnim online?

Pe Zoom ne dam intalnire pentru sustinerea sedintelor, iar temele, feedbackul si notele se vor da in Google Classroom. 

citeste raspuns inchide raspuns

Se mai dau examene pentru diploma acreditata in perioada aceasta?

In aceasta perioada examenele se vor sustine in sistem live-online prin aplicatia ZOOM. Dupa examenul promovat se elibereaza diploma ANC

citeste raspuns inchide raspuns