Inapoi
Cursuri 3DS MAx

Cursuri 3DS Max GAMING

3DS MAx


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Avansati

Durata

48 ore (8 saptamani)

Pret

1490 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

ANC

Absolventi

18 absolventi

Grupe disponibile - Curs 3DS Max GAMING

Descriere - Curs 3DS Max GAMING

Dupa ce ti-ai pus fundatia pentru o cariera de viitor prin intermediul cursului de 3ds Max Incepatori, este timpul sa treci la urmatorul NIVEL! Acum va incepe specializarea ta pe o ramura fascinanta a graficii 3D, unde consumatorii vor interactiona intr-un mod foarte personal cu personajele si asseturile create de tine: GAMING.

Alaturi de trainerii nostri vei invata tehnicile utilizate in industrie in vederea realizarii obiectelor game-ready, focusul orientandu-se spre topologie, texturare si folosirea unor programe ce vin in sustinerea si eficientizarea productiei.

Rank up! Pana la sfarsitul cursului, vei avea primul asset demn de portofoliul unui 3D Artist. 

Va rugam sa consultati pagina noastra de Termeni si Conditii. Inscrierea dumneavoastra (online sau offline) la curs reprezinta acceptul asupra Termenilor si Conditiilor.

Programa - Curs 3DS Max GAMING

Traineri - Curs 3DS Max GAMING

Intrebari frecvente - Curs 3DS Max GAMING

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta cursului se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns