Inapoi
Cursuri 3DS MAx

Cursuri 3DSMax Animatie II

3DS MAx


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Avansati

Durata

48 ore (8 saptamani)

Pret

1690 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

PIXELLAB

Absolventi

28 absolventi

Grupe disponibile - Curs 3DSMax Animatie II

Descriere - Curs 3DSMax Animatie II

In modulul 1 de Animatie 3D ati mers dincolo de software pentru a afla cum sa transmiteti in mod realist greutatea, volumul si miscarea - abilitati absolut necesare in calatoria voastra pentru a deveni animatori 3D. Ati inceput cursul prin a invata cum sa animati o minge care cade, iar apoi ati evoluat catre cicluri de mers prin animarea picioarelor.

Ati inteles principiile si conceptele de baza ale animatiei, cum ar fi timing & spacing, anticipatia, squash & strech, follow through & overlapping. Acum este momentul sa ne concentram si pe stilizare sa facem lucrurile mai interesante.

In mecanica miscarii, ne vom concentra asupra animarii intregului corp al personajului. Pornind de la picioarele lucrate in 3Dmax Animation modulul I , vom anima mai multe tipuri de miscari: sa faci personajul sa se intoarca, sa se impiedice, etc. Ne vom axa si pe actiunea de mers vs fuga al personajului si totodata, vom aborda reactia acestuia la un stimul extern.

Un pas important este intelegerea mecanicii de miscare realiste a personajului urmand ca apoi, sa utilizam stilizarea procesului pentru a ilustra personalitatea si emotia caracterului folosit. In felul acesta, vom pune la punct si conceptul de atitudine si intentie in procesul de animatie.

Va vom prezenta si tehnica „noului si ultimului rig” printr-o introducere a fundamentelor de baza ce va vor ajuta la viitoare trucaje in animatie. Pornind de la translatia unui personaj vom intelege cum este obtinuta aceasta in film si jocuri.

In ultimele trei saptamani vom aplica notiunile invatate intr-un singur shot, astfel incat sa intelegeti cum se face un demo reel pentru portofoliul vostru de animator 3D.

Va rugam sa consultati pagina noastra de Termeni si Conditii. Inscrierea dumneavoastra (online sau offline) la curs reprezinta acceptul asupra Termenilor si Conditiilor. 

Programa - Curs 3DSMax Animatie II

Traineri - Curs 3DSMax Animatie II

Intrebari frecvente - Curs 3DSMax Animatie II

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta cursului se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns