Inapoi
Cursuri zBrush

Cursuri ZBrush I

zBrush


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Incepatori

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

1190 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

PIXELLAB

Absolventi

118 absolventi

Grupe disponibile - Curs ZBrush I

Descriere - Curs ZBrush I

Doresti sa inveti Zbrush de la „0” ori ai cateva notiuni, insa vrei sa il stapanesti mai bine?

Artistii de calibru au fost inovatori. Asa au reusit sa ramana in istorie si sa ne influenteze cultura vizuala si ,in consecita, vietile. Treptat, datorita evolutiei tehnologiei, desenul si sculptura au devenit oarecum traditionale. Zbrush, insa, este un program care iti permite sa imbini arta si tehnologia pentru a inova. Este un instrument potrivit pentru a-ti aduce la viata ideile.

Zbrush este folosit cu succes in multe industrii precum film, jocuri video, design (design de produs, publicitate, bijuterii) etc. De asemenea, prezinta avantajul de a fi un soft extrem de versatil, pentru ca este compatibil cu majoritatea programelor de animatie si pentru ca poate exporta in formate de fisiere frecvent utilizate.

Daca esti pasionat de jocuri video si filme cu imagini de impact si visezi sa creezi la randul tau caractere impresionante, te asteptam in sala de curs pentru a parcurge modulul de cursuri Zbrush si a invata impreuna notiunile elementare ale acestui program.

Ca sa inveti ZBrush este nevoie sa ajungi sa intelegi cum gandeste programul. Este recomandat sa treci cat mai repede peste senzatia de incertitudine pe care ti-o lasa primele intalniri cu interfata, deoarece iti vei da seama repede ca ZBrush reprezinta o forta creativa si ofera o experienta deosebita....

Tot ce trebuie sa faci este sa vii la curs, sa exersezi si sa te joci!

Nota: Cursul acesta nu este acreditat ANC intrucat nu exista cod in Codul Ocupatiilor din Romania, se pot primi doar diplome Pixellab, va rugam consultati sectiunea certificari

Va rugam sa consultati pagina noastra de Termeni si Conditii. Inscrierea dumneavoastra (online sau offline) la curs reprezinta acceptul asupra Termenilor si Conditiilor.

Programa - Curs ZBrush I

Traineri - Curs ZBrush I

Marwan Jbawi

3D & Concept Art Trainer

Intrebari frecvente - Curs ZBrush I

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta cursului se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns