Inapoi
Cursuri zBrush

Cursuri ZBrush I

zBrush


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Incepatori

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

990 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

ANC / Pixellab

Absolventi

118 absolventi

Grupe disponibile - Curs ZBrush I

Grupa Weekend

Data incepere Orar Locuri disponibile
06-05-2018 Duminica: 09:00 - 15:00
(sedinte de 6 ore)
5 locuri disponibile Inscrie-te

Descriere - Curs ZBrush I

Doresti sa inveti Zbrush de la „0” ori ai cateva notiuni, insa vrei sa il stapanesti mai bine?

Artistii de calibru au fost inovatori. Asa au reusit sa ramana in istorie si sa ne influenteze cultura vizuala si ,in consecita, vietile. Treptat, datorita evolutiei tehnologiei, desenul si sculptura au devenit oarecum traditionale. Zbrush, insa, este un program care iti permite sa imbini arta si tehnologia pentru a inova. Este un instrument potrivit pentru a-ti aduce la viata ideile.

Zbrush este folosit cu succes in multe industrii precum film, jocuri video, design (design de produs, publicitate, bijuterii) etc. De asemenea, prezinta avantajul de a fi un soft extrem de versatil, pentru ca este compatibil cu majoritatea programelor de animatie si pentru ca poate exporta in formate de fisiere frecvent utilizate.

Daca esti pasionat de jocuri video si filme cu imagini de impact si visezi sa creezi la randul tau caractere impresionante, te asteptam in sala de curs pentru a parcurge modulul de cursuri Zbrush si a invata impreuna notiunile elementare ale acestui program.

Ca sa inveti ZBrush este nevoie sa ajungi sa intelegi cum gandeste programul. Este recomandat sa treci cat mai repede peste senzatia de incertitudine pe care ti-o lasa primele intalniri cu interfata, deoarece iti vei da seama repede ca ZBrush reprezinta o forta creativa si ofera o experienta deosebita....

Tot ce trebuie sa faci este sa vii la curs, sa exersezi si sa te joci!

Programa - Curs ZBrush I

Traineri - Curs ZBrush I

Marwan Jbawi

3D & Concept Art Trainer

Intrebari frecvente - Curs ZBrush I