Inapoi
Cursuri zBrush

Cursuri ZBrush II

zBrush


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Avansati

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

1190 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

PIXELLAB

Absolventi

96 absolventi

Grupe disponibile - Curs ZBrush II

Descriere - Curs ZBrush II

Zbrush a fost dezvoltat de catre artisti, pentru artisti.

Ai urmat modulul 1 de cursuri Zbrush alaturi de noi? Ori consideri ca stapanesti notiunile elementare asa cum sunt prezentate in programa cursului nostru? Esti candidatul perfect pentru a aprofunda abilitatile tale in modelare 3D cu acest instrument.

Se spune ca Zbrush poate da viata imaginatiei tale.

Pentru a intelege potentialul acestui program iti prezentam urmatoarele exemple de filme si jocuri video in care Zbrush si-a adus aportul: „Star Trek Into Darkness”, „Tron”, Ïron Man”, „Despicable Me”, „The Last of Us”, „Assassins Creed”, „Avatar” etc.

Acest lucru se datoreaza faptului ca instrumentele acestui program au fost proiectate pentru a inspira creativitatea. Este un program flexibil si odata ce ai inteles sistemul sau devine din ce in ce mai usor sa modelezi si sa-ti exprimi ideile.
Modulul 2 este conceput pentru a exersa cat mai mult, pentru a te determina sa stapanesti instrumentele programului, pe care le-ai cunoscut in modulul 1.

In cazul in care iti doresti sa lucrezi ca grafician, folosind acest program, este important sa intelegi ca timpul petrecut alaturi de noi in sala de curs, trebuie completat cu multe ore de studiu si exercitiu individual. Noi iti fixam elementele de baza si te motivam sa te exprimi cat mai liber prin experienta oferita de aceasta forta creativa, Zbrush!

Nota: Cursul acesta nu este acreditat ANC intrucat nu exista cod in Codul Ocupatiilor din Romania, se pot primi doar diplome Pixellab, va rugam consultati sectiunea certificari

Va rugam sa consultati pagina noastra de Termeni si Conditii. Inscrierea dumneavoastra (online sau offline) la curs reprezinta acceptul asupra Termenilor si Conditiilor.

Programa - Curs ZBrush II

Traineri - Curs ZBrush II

Marwan Jbawi

3D & Concept Art Trainer

Intrebari frecvente - Curs ZBrush II

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta cursului se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns