Inapoi
Cursuri Adobe Lightroom

Cursuri Photo Retouching

Adobe Lightroom


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul General

Durata

48 ore (8 saptamani)

Pret

1990 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

PIXELLAB

Absolventi

88 absolventi

Grupe disponibile - Curs Photo Retouching

Descriere - Curs Photo Retouching

Curs editare foto - reprezinta cea mai buna optiune daca iti doresti sa inveti cum sa privesti o fotografie, sa o analizezi tehnic si sa o imbunatatesti din punct de vedere estetic.

Cu ajutorul programelor Photoshop CC si Lightroom CC iti vei putea creea un workflow customizat, eficient si non-distructiv. Scopul este de a intelege manipularea foto, ce fisiere sunt necesare pentru o imagine finala calitativa, de a retusa imperfectiuni intr-un mod natural si placut vizual.

In cele 6 saptamani ale modulului de curs editare foto vei avea ocazia sa lucrezi cu galerii solide de fotografii de peisaj, portret, beauty si produs, iar la finalul cursului vei sti cum sa abordezi editarea foto a fiecarui tip de fotografie. Bineinteles, daca esti fotograf poti sa vii cu propriile imagini!

Va rugam sa consultati pagina noastra de Termeni si Conditii. Inscrierea dumneavoastra (online sau offline) la curs reprezinta acceptul asupra Termenilor si Conditiilor.

Programa - Curs Photo Retouching

Traineri - Curs Photo Retouching

Intrebari frecvente - Curs Photo Retouching

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta cursului se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns

Se da examen pentru diploma acreditata?

Momentan, institutia care se ocupa de acreditari actualizeaza codurile COR si incadrarile profesionale. Prin urmare, in momentul de fata, si noi ne gasim in proces de reacreditare. Acest lucru inseamna ca, in perioada urmatoare, nu se vor emite diplome acreditate de ANC. Pentru fiecare curs finalizat, se va acorda un certificat de absolvire Pixellab

citeste raspuns inchide raspuns