Inapoi
Cursuri Adobe InDesign

Cursuri Adobe InDesign

Adobe InDesign


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul General

Durata

48 ore (8 saptamani)

Pret

990 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

ANC

Absolventi

168 absolventi

Grupe disponibile - Curs Adobe InDesign

Grupa Seara

Data incepere Orar Locuri disponibile
20-01-2020 Luni: 18:00 - 22:00
Vineri: 18:00 - 22:00
11 locuri disponibile Inscrie-te

Descriere - Curs Adobe InDesign

Este destinat celor care doresc sa conceapa publicatii scrise. Documentele „eye candy” pornesc de la oameni care isi mentin curiozitatea vie si care folosesc programele potrivite. Modulul de curs InDesign produce publicatiile cu cel mai bun design pentru print, distributia PDF-urilor si, mai nou, pentru EPUB si pentru tablete. A invata Adobe InDesign inseamna sa puteti crea materiale de marketing care vor transforma comunicarea organizatiei dumneavoastra, precum si, sa concepeti propuneri atragatoare, cataloage, pliante, carti de vizita si, nu in ultimul rand, reviste, newsletter-e, brosuri.

Acest curs InDesign prezinta caracteristicile de baza si tehnicile care fac din aceasta aplicatie puternica de machetare un instrument distractiv si usor de folosit. Vor fi abordate metodele si problemele care apar atunci cand se pregatesc documentele pentru tipar, trucuri care vor eficientiza modul de lucru in Adobe InDesign, optimizarea setarilor pentru de PDF pentru a asigura un produs finit de calitate si cum sa evitati greselile in pregatirea documentului in mod corect de la inceput, acoperind constructia, layout-ul, setarile pentru gestionarea cernelei si optiunile de export.

Programul Adobe InDesign reprezinta standardul industriei, este cel mai bun manager de text oferind solutii rapide in sarcini complexe precum: numerotarea automata a paginilor, crearea de header-e automatizate, lucrul cu capitole, crearea automata a cuprinsului, adaugarea notelor de subsol, gestionarea documentelor mari (manual de branding, anuar statistic), verificarea automata a documentului la final pentru a evita erorile de printare, lucrul cu tabele, formatarea rapida a intregului text cu ajutorul sabloanelor predefinite, posibilitatea de a crea texte inlantuite si mult mai multe pe masura ce deveniti mai capabili si eficienti in calitate de Indesign user.

Va rugam sa consultati pagina noastra de Termeni si Conditii. Inscrierea dumneavoastra (online sau offline) la curs reprezinta acceptul asupra Termenilor si Conditiilor.

Programa - Curs Adobe InDesign

Traineri - Curs Adobe InDesign

Mihai Vasilescu

2D Trainer

Robert Alexandru

Graphic Design Trainer

Intrebari frecvente - Curs Adobe InDesign