Inapoi
Cursuri Adobe InDesign

Cursuri Adobe InDesign

Adobe InDesign


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul General

Durata

48 ore (8 saptamani)

Pret

990 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

ANC

Absolventi

168 absolventi

Grupe disponibile - Curs Adobe InDesign

Descriere - Curs Adobe InDesign

Short-Info despre programul Adobe InDesign

Adobe Indesign este un program de DESKTOP PUBLISHING, conceput pentru a crea flyere, brosuri, reviste, carti, ziare si alte  materiale de comunicare vizuala. Adobe Indesign reprezinta un standard in industria DTP si ofera utilizatorilor o modalitate simplificata de a crea pagini ce pot fi publicate si distribuite in tipar sau in online.

Acest program este foarte util in special pentru documentele care contin mai multe pagini, pentru machete care contin cantitati mari de text cat si cele care combina texte si imagini.

PHOTOSHOP vs ILLUSTRATOR vs InDesign

Adobe Photoshop, dupa cum are hint-ul si in denumire, a fost conceput ca solutie pentru editarea, retusul si lucrul cu imagini de tip raster, fotografii. Acest program a evoluat mult si permite utilizatorilor sa faca lucruri foarte creative pe zona de graphic design, web design si digital painting.

 

Adobe Illustrator este programul care lucreaza cu vectori. Asta inseamna ca orice material lucrat in Illustrator, de la un sticker mic pana la un Billboard imens, poate fi scalat fara sa isi piarda din calitate. In Adobe Illustrator, creativii lucreaza materiale publicitare, creeaza logo-uri, insa cel mai mult acopera zona de ilustratie digitala.

 

Adobe InDesign este si el un program vectorial care permite importul de artwork-uri din Photoshop si Illustrator si iti ofera un ajutor mai mare pe materialele grafice cu  multe  pagini si mult text. Adobe InDesign este un program ideal pentru pregatirea de print ( DTP & PRE PRESS). Practic, Adobe Indesign are un sistem numit MASTER PAGES unde se automatizeaza procese de lucru pe materialele mentionate mai sus: numerotarea paginilor, crearea de header-e, lucrul cu capitole, crearea automata a cuprinsului, adaugarea notelor de subsol, si alte elemente  puse pe fiecare  pagina, etc. Aceste procese sunt legate la o pagina principala editabila, denumita MASTER PAGE si face mai usoara gestionarea lucrului cu documente mari.

 

Pentru cine este  acest curs?

INCEPATORI: Nu este necesar sa cunosti Adobe Photoshop sau Adobe Illustrator pentru a participa la acest curs. Reprezinta  un plus daca ai mai  lucrat cu ele, deoarece iti va fi mai usor sa inveti interfata si tool-urile. Cursul porneste de la 0 si  inglobeaza partea tehnica a programului cu lucrul practic al materialelor publicitare. Cursul este ideal pentru cei care vor sa invete DTP sau au o legatura cu domeniul.

 

DESIGNER MULTISKILLED – Daca deja lucrezi cu unul din cele doua programe ( Photoshop sau Illustrator) cred ca deja stii cat de greu a fost sa lucrezi materiale cu pagini multe si volum mare de text si ai vrut o solutie care sa iti usureze workflow-ul. Vor fi abordate metodele si problemele care apar atunci cand se pregatesc documentele pentru tipar, trucuri care vor eficientiza modul de lucru in Adobe InDesign, optimizarea setarilor pentru de PDF pentru a asigura un produs finit de calitate si cum sa evitati greselile in pregatirea documentului in mod corect de la inceput, acoperind constructia, layout-ul, setarile pentru gestionarea cernelei si optiunile de export.

Programa - Curs Adobe InDesign

Traineri - Curs Adobe InDesign

Mihai Vasilescu

2D Trainer

Robert Alexandru

Graphic Design Trainer

Intrebari frecvente - Curs Adobe InDesign

Trebuie sa vin cu laptop personal?

Nu este nevoie. Avem statii de lucru pentru toata lumea :)

citeste raspuns inchide raspuns

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta unui curs traditional in clasa se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns