Inapoi
Cursuri PROCREATE

Cursuri Procreate (Workshop)

PROCREATE


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul General

Durata

6 ore (1 saptamani)

Pret

250 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

PIXELLAB

Absolventi

10 absolventi

Grupe disponibile - Curs Procreate (Workshop)

Descriere - Curs Procreate (Workshop)

Procreate, noul prieten al creativilor
Pentru cei care desenează, ilustrează, pictează sau creează artă vizuală, Procreate este o aplicație premiată, proiectată pentru a fi folosită cu tableta și instrumentele Apple. Procreate este un fel de studio de arta instalat pe tableta pe care îl poți lua oriunde și vine la pachet cu caracteristici unice și instrumente creative intuitive care eficientizează workflow-ul artistic al unui creativ.


Acest workshop se ține într-o singură zi de weekend, timp de 6h (15:00-22:00).


New creative workshop in town
Am conceput acest workshop pentru toți creativii (Utilizatori de Ipad + Ipad Pencil) care vor sa își eficientizeze procesul de digital drawing, de la o schiță dezordonată la o lucrarea finalizată. În cele 6 h de workshop veți trece prin interfața aplicației, veți folosi și crea brush-urile necesare, va veți ajuta de funcția Drawing Assist & Simetry și veți discuta  notiuni esentiale pentru desenul de portret. Workshopul are o componenta practica, fiecare dintre voi va crea un desen tip portret folosind tehnicile invatate.


Meet the trainer
Hello! Sunt Eliana Bogdan și sunt digital illustrator & graphic designer, focusându-mă pe desene digitale și visual storytelling în domeniul marketing-ului. Ce a alimentat dorința mea de a activa în domeniul creativ (încă de la 6 ani), au fost ilustrațiile din GTA care apăreau la începutul jocului si care m-au făcut să-mi doresc sa desenez la fel de bine. Am trecut de la arta tradițională la cea digitală devreme,  de la 14 ani, anii următori dedicandu-mi timpul lucrand, exersand  si participand la competiții creative organizate de Adobe unde am ocupat poziții finaliste. Știind cât de greu a fost și încă este să îți transformi un hobby într-un full-time job, mi-am dorit întotdeauna să îmi împărtășesc experiența și să contribui la dezvoltarea comunității creative din România. Mă bucur ca acest fapt devine posibil odată cu workshop-ul pe care abia aștept să îl parcurg alături de voi.

 

Esentiale Workshop 
Pentru acest curs este nevoie să deții un Ipad + Ipad pencil și să ai aplicația Procreate instalată pe Ipad. Cunoștințe basic de desen sunt obligatorii pentru a putea parcurge workshop-ul chiar daca se folosesc poze de referință. 

Programa - Curs Procreate (Workshop)

Traineri - Curs Procreate (Workshop)

Intrebari frecvente - Curs Procreate (Workshop)

Exista o certificare pentru acest workshop?

Din pacate acesta este doar un workshop si nu cumuleaza orele suficiente pentru certificare. La finalul cursului, vei primi o diploma Pixellab. 

citeste raspuns inchide raspuns

Trebuie sa stiu sa desenez?

Acest curs este dedicat celor care au deja cunostinte de desen si vor sa deseneze mai rapid cu ajutorul tabletei  Ipad si aplicatiei Procreate.

citeste raspuns inchide raspuns

Ce am nevoie pentru workshop?

Pentru acest workshop este nevoie sa ai o tableta apple Ipad si Ipad Pencil. Totodata, trebuie sa ai instalata aplicatia Procreate pe tableta. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cat dureaza acest workshop?

Workshop-ul dureaza 6 h si se tine intr-o singura zi, sambata sau duminica. Verifica grupa la care te-ai inscris. 

citeste raspuns inchide raspuns