Inapoi
Cursuri Adobe After Effects

Cursuri After Effects II

Adobe After Effects


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Avansati

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

1190 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

Pixellab

Absolventi

214 absolventi

Grupe disponibile - Curs After Effects II

Momentan nu sunt programate grupe pentru acest curs.

Va rugam reveniti!

Descriere - Curs After Effects II

Adobe Afer Effects este programul ce permite crearea compozitarii video, animatiilor si efectelor speciale. Fie ca vrei sa iti duci skillurile de storyteller la un nivel animat sau esti un designer ce doreste sa transforme lucrarile sale intr-un proiect de motion graphics, After Effects este un tool ideal!

 

Modulul de avansati contine notiuni mai complexe care te vor ajuta la proiectele din clasa si la crearea unui portofoliu de motion designer. In clasa se va discuta despre precomp-uri, vei afla ce efecte iti sunt utile in After Effects, care sunt principiile tracking-ului, ce inseamna rotoscopia si keying-ul, dar te vei folosi si de lucrul cu layere-ele 3D.

Pentru acest curs recomandam urmarea intregului learning path format din Modul Incepatori si Modul Avansati. Trainerii impreuna cu colaboratorii nostri din industria animatiei au creat o programa pentru ca experienta ta la curs sa fie cat mai aproape de standardele de lucru din studiourile de animatie.

 

Required skills

Deoarece acest curs se bazeaza pe lucrul cu fisiere provenite din Adobe Photoshop si Adobe Illustrator, este necesar sa stii sa lucrezi cu ambele programe macar la nivel de incepator.

Cursul nostru de Grafica Publicitara Incepatori te pregateste tehnic sa lucrezi cu programele Adobe Photoshop si Adobe Illustrator.

Daca vrei ca la acest curs sa vii cu vectori, ilustratii si caractere create de tine, poti trece inainte la cursul de Digital Illustration.

 

Daca vrei un learning path complet format din mai multe cursuri, nu uita sa verifici si pagina noastra de pachete cu un pret special. 

 

Programa - Curs After Effects II

Traineri - Curs After Effects II

Alina Simion

Motion Graphics

Intrebari frecvente - Curs After Effects II

Trebuie sa vin cu laptop personal?

Nu este nevoie. Avem statii de lucru pentru toata lumea :)

citeste raspuns inchide raspuns

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta unui curs traditional in clasa se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns