Inapoi
Cursuri Adobe After Effects

Cursuri After Effects II

Adobe After Effects


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Avansati

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

990 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

Pixellab

Absolventi

214 absolventi

Grupe disponibile - Curs After Effects II

Momentan nu sunt programate grupe pentru acest curs.

Va rugam reveniti!

Descriere - Curs After Effects II

Din cauza situatiei din aceasta perioada in ceea ce priveste Sanatatea Publica, cursurile noastre nu vor mai fi tinute in clasa. Cursurile vor continua sa fie livrate catre tine prin intermediul sedintelor in format live-online pe aceeasi programa ca in clasa. Mai multe detalii despre inscriere, desfasurare cursuri si examene gasesti aici

 

 

 

Adobe Afer Effects este programul ce permite crearea compozitarii video, animatiilor si efectelor speciale. Fie ca vrei sa iti duci skillurile de storyteller la un nivel animat sau esti un designer ce doreste sa transforme lucrarile sale intr-un proiect de motion graphics, After Effects este un tool ideal!

 

Modulul de avansati contine notiuni mai complexe care te vor ajuta la proiectele din clasa si la crearea unui portofoliu de motion designer. In clasa se va discuta despre precomp-uri, vei afla ce efecte iti sunt utile in After Effects, care sunt principiile tracking-ului, ce inseamna rotoscopia si keying-ul, dar te vei folosi si de lucrul cu layere-ele 3D.

Pentru acest curs recomandam urmarea intregului learning path format din Modul Incepatori si Modul Avansati. Trainerii impreuna cu colaboratorii nostri din industria animatiei au creat o programa pentru ca experienta ta la curs sa fie cat mai aproape de standardele de lucru din studiourile de animatie.

 

Required skills

Deoarece acest curs se bazeaza pe lucrul cu fisiere provenite din Adobe Photoshop si Adobe Illustrator, este necesar sa stii sa lucrezi cu ambele programe macar la nivel de incepator.

Cursul nostru de Grafica Publicitara Incepatori te pregateste tehnic sa lucrezi cu programele Adobe Photoshop si Adobe Illustrator.

Daca vrei ca la acest curs sa vii cu vectori, ilustratii si caractere create de tine, poti trece inainte la cursul de Digital Illustration.

 

Daca vrei un learning path complet format din mai multe cursuri, nu uita sa verifici si pagina noastra de pachete cu un pret special. 

 

Programa - Curs After Effects II

Traineri - Curs After Effects II

Sorin Niculaie

MOTION GRAPHICS

Intrebari frecvente - Curs After Effects II

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta cursului se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns

Pot face cursurile in format online?

Da, in aceasta perioada cursurile se pot parcurge doar online, prin intalniri virtuale cu program ca in clasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cursurile sunt inregistrate sau lucrez live cu un trainer?

Nu, cursurile nu sunt inregistrate. Cursurile merg pe programa din clasa cu intalniri virtuale cu trainerul, teorie, exercitii practice si teme pentru acasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cum ne intalnim online?

Pe Zoom ne dam intalnire pentru sustinerea sedintelor, iar temele, feedbackul si notele se vor da in Google Classroom. 

citeste raspuns inchide raspuns

Se mai dau examene pentru diploma acreditata in perioada aceasta?

In aceasta perioada examenele se vor sustine in sistem live-online prin aplicatia ZOOM. Dupa examenul promovat se elibereaza diploma ANC

citeste raspuns inchide raspuns