Inapoi
Cursuri Adobe After Effects

Cursuri After Effects I

Adobe After Effects


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Incepatori

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

990 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

PIXELLAB

Absolventi

128 absolventi

Grupe disponibile - Curs After Effects I

Descriere - Curs After Effects I

Din cauza situatiei din aceasta perioada in ceea ce priveste Sanatatea Publica, cursurile noastre nu vor mai fi tinute in clasa. Cursurile vor continua sa fie livrate catre tine prin intermediul sedintelor in format live-online pe aceeasi programa ca in clasa. Mai multe detalii despre inscriere, desfasurare cursuri si examene gasesti aici

 

 

Motion Graphics – trending in content!

Cu totii suntem mari fani motion graphics. Fie ca vorbim de infografice, filmulete cartoonish, video-uri explanatory sau Ad-uri, suntem foarte atrasi de interactivitatea animatiilor. In comunicarea digitala brandurile incep sa includa animatiile din ce in ce mai mult in mix—ul de content pentru ca au parte de instant engagement, capteaza atentia mult mai repede si livreaza un storytelling mai relevant.

Din ce in ce mai multi designeri si ilustratori incep sa integreze motion design-ul in pachetul de skill-uri si sa dea viata portofoliilor creative. Tocmai de aceea, am pregatit acest curs ca sa iti fie mai usor sa stapanesti fundamentele si tehnicile animatiei. 

Starting in Adobe After Effects

Modulul de Incepatori te introduce in lucrul cu programul si organizarea proiectelor, atinge principiile animatiei, lucrul cu shape & text layers, crearea si editarea mastilor si bazele compositing. Cu exercitii practice si teme pregatite special sa aprofundezi conceptele discutate in clasa, vei fi pregatit sa treci la urmatorul nivel. 

 

Pentru acest curs recomandam urmarea intregului learning path format din Modulul Incepatori si Modulul de Avansati. Trainerii impreuna cu colaboratorii nostri din industria animatiei au creat o programa pentru ca experienta ta la curs sa fie cat mai aproape de standardele de lucru din studiourile de animatie. 

Required skills

Deoarece acest curs se bazeaza pe lucrul cu fisiere provenite din Adobe Photoshop si Adobe Illustrator, este necesar sa stii sa lucrezi cu ambele programe macar la nivel de incepator.

Cursul nostru de Grafica Publicitara Incepatori te pregateste tehnic sa lucrezi cu programele Adobe Photoshop si Adobe Illustrator.

Daca vrei ca la acest curs sa vii cu vectori, ilustratii si caractere create de tine, poti trece inainte la cursul de Digital Illustration.

Daca vrei un learning path complet format din mai multe cursuri, nu uita sa verifici si pagina noastra de pachete cu un pret special. 

Credits (Illustration&Animation) -  pixel student Sigrid Iuhas

Programa - Curs After Effects I

Traineri - Curs After Effects I

Sorin Niculaie

MOTION GRAPHICS

Intrebari frecvente - Curs After Effects I

Trebuie sa stiu sa folosesc Adobe After Effects?

Nu este nevoie. Cursul acesta porneste de la 0 in ceea ce priveste invatarea programului Adobe After Effects

citeste raspuns inchide raspuns

Trebuie sa stiu alt program Adobe? ex: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop

Deoarece acest curs se bazeaza pe lucrul cu fisiere provenite din Adobe Photoshop si Adobe Illustrator, este necesar sa stii sa lucrezi cu ambele programe macar la nivel de incepator. Verifica categoria noastra de Graphic Design pentru a urma un curs in acest acest sens.

citeste raspuns inchide raspuns

Exista lucru practic la acest curs?

Desigur. Toate cursurile noastre au o componenta practica pe care punem mare accent. Fie ca vorbim de teme pentru acasa, exercitii in clasa sau proiecte finale, niciun curs nu se invata la noi doar la nivel teoretic.  

citeste raspuns inchide raspuns

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta cursului se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns

Pot face cursurile in format online?

Da, in aceasta perioada cursurile se pot parcurge doar online, prin intalniri virtuale cu program ca in clasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cursurile sunt inregistrate sau lucrez live cu un trainer?

Nu, cursurile nu sunt inregistrate. Cursurile merg pe programa din clasa cu intalniri virtuale cu trainerul, teorie, exercitii practice si teme pentru acasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cum ne intalnim online?

Pe Zoom ne dam intalnire pentru sustinerea sedintelor, iar temele, feedbackul si notele se vor da in Google Classroom. 

citeste raspuns inchide raspuns

Se mai dau examene pentru diploma acreditata in perioada aceasta?

In aceasta perioada examenele se vor sustine in sistem live-online prin aplicatia ZOOM. Dupa examenul promovat se elibereaza diploma ANC

citeste raspuns inchide raspuns