Inapoi
Cursuri Adobe After Effects

Cursuri After Effects

Adobe After Effects


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul General

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

1190 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

PIXELLAB

Absolventi

128 absolventi

Grupe disponibile - Curs After Effects

Descriere - Curs After Effects

Adobe Afer Effects este programul ce permite crearea compozitarii video, animatiilor si efectelor speciale. Fie ca vrei sa iti duci skillurile de storyteller la un nivel animat sau esti un designer ce doreste sa transforme lucrarile sale intr-un proiect de motion graphics, After Effects este un tool ideal!

Cursul nostru te va introduce in lumea animatiei si iti va prezenta pas cu pas conceptul de motion graphic. Toate acestea intr-un mod practic bineinteles! Dupa prezentarea interfetei si intelegerea ferestrelor de composition si project, vei construi sub indrumarea trainerului nostru un proiect de animatie de la 0.


La inceput vei fi indrumat sa intelegi lucrul cu key frame-urile si animarea layere-lor, acesta reprezentand cel mai important pas in intelegerea programului. 

Pe masura ce vei avansa cu proiectul practic desfasurat in clasa, vei putea intelege construirea unor animatii complexe folosind pre-compozitia si avansand cu intelegerea tool-urilor si metodelor folosite: masti, blend modes, stabilizare si track, parentare obiect, etc.

Tehnicile de folosire a mastilor si a modurile de transparenta dar si jonglarea cu efectele presetate iti vor permite expunerea creativitatii tale in animatia lucrata.

Trainerul nostru te va sprijini si iti va arata diferite tips and tricks care te vor ajuta la finalizarea primei tale animatii. Tot ce trebuie sa faci este sa vii la noi la curs si sa dai render!

Va rugam sa consultati pagina noastra de Termeni si Conditii. Inscrierea dumneavoastra (online sau offline) la curs reprezinta acceptul asupra Termenilor si Conditiilor.

Programa - Curs After Effects

Traineri - Curs After Effects

Mihai Urda

Motion Graphics & VFX

Intrebari frecvente - Curs After Effects