Inapoi
Cursuri Google AdWords Cursuri Facebook

Cursuri Performance Media

Google AdWords / Facebook


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul General

Durata

30 ore (5 saptamani)

Pret

2300 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

PIXELLAB

Absolventi

48 absolventi

Grupe disponibile - Curs Performance Media

Momentan nu sunt programate grupe pentru acest curs.

Va rugam reveniti!

Descriere - Curs Performance Media

În urma acestui curs vei afla care sunt cele mai importante și utile instrumente necesare pentru a înțelege ecosisteme precum Google, Facebook, YouTube, Instagram dar și unelte precum AdWords și Analytics. Vei înțelege care este dinamica acestor soluții și ce stă în spatele interfețelor.

De asemenea, te va învăța cum poți planifica eficient și ce așteptări reale trebuie să ai înainte de a începe promovarea afacerii folosind aceste arme de marketing online. Vei știi cum să îți setezi obiectivele, bugetele de campanii dar și ce strategii de promovare să alegi și cum să le analizezi.

Pe parcursul celor 10 module vei trece de la a înțelege ce este publicitatea online, SEM, PPC Marketing, principalele metode prin care îți poți segmenta audiența, cum găsești cuvintele cheie potrivite până la înțelegerea tacticilor și strategiilor de utilizare a platformelor Google AdWords, Facebook Ads și Google Analytics în promovare online.

Vă rugăm să consultați pagina noastră de Termeni si Conditii. Înscrierea dumneavoastră (online sau offline) la curs reprezintă acceptulasupra Termenilor si Conditiilor.

Începerea cursului se poate decala în funcție de numărul inscrierilor. Grupa va începe  când locurile vor fi ocupate.

Programa - Curs Performance Media

Traineri - Curs Performance Media

Ionut Munteanu

Online Marketer

Intrebari frecvente - Curs Performance Media