Inapoi
Curs complet de React. React, Next.js, Tailwind, Bootstrap, Node.js
72 ore de studiu / 3 luni
2800 LEI (in 3 rate) sau
2500 LEI (plata integral)

Cursuri React Web Development

Daca esti web developer sau ai inceput de curand acest drum, stii deja ca
acum e momentul perfect sa inveti React!

Am creat acest curs complet care sa te ajute sa te diferentiezi in industria IT fiind un skill la mare cautare. Bineinteles, si foarte bine platit.

Citeste in continuare despre cursul Pixellab de React web development

Care e treaba cu React?

React este o librarie de templating care face lucrul cu JavaScript mai usor.
Lucrul cu DOM-ul este complicat, iar React gaseste o cale de a abstractiza acest effort printr-un sistem revolutionar care permite developerului sa isi atinga rapid obiectivele fara sa se ingrijoreze de performanta. Lansat de Facebook initial, acum este folosit de companii precum Instagram, Netflix, PayPal, Uber si AirBnb.

 • A devenit CEL MAI POPULAR framework JavaScript in acest moment.
  (vezi Google Trends)
 • Este foarte USOR DE FOLOSIT si simplifica mult munca unui developer. Permite dezvoltarea UI-urilor dinamice si interactive intr-un mod foarte RAPID si EFICIENT.
 • Este FLEXIBIL. Poti utiliza React in mai multe directii decat in construiera unui website. Exista mult spatiu de explorare.
 • Este SCALABIL. Developerii pot scala mai usor aplicatii web si tocmai de aceea, companiile reduc din costurile de dezvoltare pentru ca developerii care utilizeaza React sunt mult mai eficienti.
 • Datorita motivului de mai sus, exista o CERERE FOARTE MARE in industrie pentru programatorii care au acest skill. In consecinta, se PLATESTE FOARTE BINE.
 • Este cel mai "iubit" framework JavaScript din comunitatea developerilor.
  ( conform studiilor Stack Overflow)

Ce inveti mai exact?

React este un sistem de templating. Pe cont propriu, dezvoltarea in React nu este foarte facila. De aceea cursul contine notiuni despre Redux pentru manipularea sistemului de date si starea aplicatiei.

Cand o companie recruteaza pentru o pozitie de React, aceasta implica toate softurile conexe ale ecosistemului React. Acestia pot folosi tehnici mai vechi de React insa in functie de vechimea proiectului se pot folosi si React Hooks, iar cursul cuprinde un raport echilibrat dintre ambele tehnici astfel incat absolventii sa fie competitivi.

Tailwind si Bootstrap sunt nume deja cunoscute in industria de web development, preferate de developeri back-end si front-end in egala masura, datorita modului foarte rapid de a dezvolta layouturi complicate fara a scrie de fapt CSS.

Desi Tailwind nu este inca atat de prevalent, modul sau de a manipula CSS si maniera robusta prin care se integreaza eficient cu platforma Next.js il face un must-have intr-un curs de React.

Desi Boostrap exista pe piata de multa vreme, cresterea sa nu s-a oprit si nici investitia tehnica din partea creatorilor sai nu a incetat. Prin urmare aplicatiile dezvoltate la curs vor folosi Bootstrap pentru rolul pe care il are in dezvoltarea si prototiparea rapida.

Node.js este un mediu care interpreteaza JavaScript folosind parserul V8 care este folosit si in Google Chrome,

Datorita posibilitatii de a rula Node.js pe servere, desktopuri si aplicatii mobile, acesta permite developerilor sa isi dezvolte aplicatiile distribuite folosind acelasi limbaj de programare. Mai mult de atat, codul se poate refolosi intre server si front-end cu usurinta, marind viteza de dezvoltare.

Deoarece Node.js este foarte bun la creearea API-urilor cursul foloseste servere Node pentru a permite cursantilor sa isi testeze capacitatea de a folosi Ajax in React.

Netlify este un hoster popular pentru proiecte de tip Jamstack care nu au nevoie de un server propriu. Oferind costuri de operare reduse si posibilitatea de a servi prin https este o alegere buna atat pentru un freelancer la inceput de drum cat si pentru organizatii mari care au nevoie de scalabilitate si dezvoltare rapida.

Vercel este compania din spatele platformei Next.js, capacitatile sale de hosting sunt valabile si pentru orice alt proiect Jamstack, costurile de operare si facilitatile asemanandu-se puternic cu Netlify.

Desi proiectele cursantilor pot fi hostate pe Netlify sau Vercel, atunci cand acestea folosesc un API dintr-un server de Node.js specific, este necesara si hostarea acestui server.

Glitch ofera o interfata prietenoasa si hosting puternic pentru proiecte si prototipuri de aplicatii statice sau Node.js. Aceste notiuni ajuta la cresterea competitivitatii absolventilor permitand creearea de portofolii relevante si adaugand cunostinte necesare la bagajul tehnic al oricarui developer.

In contextele aplicatiilor create la curs se vor folosi animatii CSS si se va putea observa modul in care tehnici avansate de CSS precum scoping sau utilizarea Post CSS lucreaza impreuna cu Tailwind si Bootstrap pentru a impinge posibilitatile tehnologiilor la maxim.

Tehnicile de Continuous Integration si Continuous Delivery incep sa domine peisajul start-upurilor si al freelancerilor. Iar integrarea nativa a acestora in hostingul oferit de Netlify si Vercel permit studierea lor intr-un mod simplu si intuitiv.

Autentificarea utilizatorilor nu mai este strans legata de un server propriu al aplicatiilor.

Folosind autentificarea pe client OAuth 2.0 de la Google sau NextAuth.js pentru platforma Next se pot creea aplicatii de front-end cu posibilitatea de autentificare cu Google.

Din ce in ce mai multe afaceri vor avea nevoie de digitalizare, astfel incat sa poata sa isi prezinte produsele sau serviciile unui public mult mai larg pe Internet.

Nu a existat un moment mai bun pentru a studia practic pe o aplicatie de ecommerce conceptele comertului online si modul in care se pot reprezenta aceastea programatic.

Descarca programa cursului Pixellab de React web development Descarca programa detaliata

De ce sa aleg acest curs?

De ce este important si cum ma ajuta sa invat React

Cursuri cu certificare Pixellab

Daca ai avut deja contact cu JavaScript sau chiar cu React, stii deja ca lucrul cu aceste tehnologii devine complicat de la un anumit punct. Documentatia valabila online are lipsuri sau este invechita, iar atunci cand o gasesti, realizezi ca nu acopera suficient tehnologiile conexe sau soft skills necesare lucrului intr-o companie IT.

Am creeat acest curs complet de React care sa te ajute REAL si PALPABIL sa treci la urmatorul nivel. Foarte tehnic, cu un mix perfect intre teorie, practica si coding workflow.

Programa acestui curs a fost dezvoltata cu mare atentie astfel incat sa acopere cat mai multe cerinte ale pietei. Dragos Iordache a adunat la masa mai multi developeri cu experienta pentru a lua feedback in timp real din industrie si sa imparta cu tine mai multe "shortcuts" si tips and tricks. Vei afla atat despre cele mai preferate tehnologii si tehnici, cat si informatii despre serviciile web care sunt foarte des folosite in industrie.

Citeste in continuare despre cursul Pixellab de React web development

Cursul acopera atat lucrul cu React, cat si un mod de lucru eficient care sa te faca independent in cazul in care doresti sa lucrezi pe cont propriu, dar si competitiv in cazul in care urmaresti un job la o corporatie mare.

Vom invata componentele React cat mai clar posibil si vom lucra exercitii relevante pentru a asimila informatia. Vom creea aplicatii pe care le vom lansa online prin cele mai moderne metode.

La final, vom dezvolta un proiect, o mini aplicatie e-commerce care va putea prelua plati online.

Suna bine, nu?
Cursurile Pixellab sunt simple si usor de inteles

Pentru cine este acest curs?

Cursurile Pixellab sunt foarte apreciate de cursanti

Pentru toti cei care vor sa isi modernizeze abilitatile de Front End Developer.

Pentru absolventii Pixellab care au terminat un path de Front End Developer.

Pentru web developerii care sunt interesati de full stack JavaScript.

Pentru developerii care utilizeaza Angular, Ember sau Backbone si vor sa vada exact cum functioneaza React.

Pentru programatorii back-end care vor sa isi aprofundeze cunostintele de front-end invatand React.

Sa vorbim un pic si despre FULL STACK

Noi preferam stackul MERN. Mongo, Express, React Node.js.

Fullstack JavaScript

In mod evident, React este o piesa destul de importanta in acest ecosistem iar planul este sa cream in final specialisti JavaScript care sa poata lucra cu aceste tehnologii.

Acest stack ne permite sa dezvoltam site-uri de la 0 folosind o singura tehnologie primara, cum este JavaScript, fara sa avem nevoie de ajutor din exterior. Pregatim noi cursuri care sa acopere tehnologiile din MERN, deci pentru a deveni FULL STACK JavaScript developer, te incurajam sa incepi prin a invata React.

Cine e mentorul meu?

JavaScript developer cu peste 15 ani experienta si trainer de web development. Pasionat de programare, automatizari si sporturi de actiune.

Dragos a lucrat cu clienti internationali de renume printre care se numara Motorola, Tory Burch, L'oreal Lancome si Adore Me, ocupand pozitii de la developer la project manager. Acum isi ocupa timpul cu "cresterea" noilor developeri.

Lista sa de abilitati include dar nu se limiteaza la lucrul cu JavaScript, HTML, CSS, React si Node.js. O alta abilitate importanta? Capacitatea de a face aceste tehnologii accesibile si usor de inteles pentru studenti.

Cerinte de bifat inainte de a incepe cursul

Ce trebuie sa stii ca sa urmezi cursurile de web development Pixellab
 • Engleza nivel mediu, recomandat nivel avansat
 • Cunostinte bune ale sistemului de operare folosit.
 • Cunostinte bune ale terminalului si lucrul in consola.
 • Cunostinte minimale Linux.
 • Cunostinte bune de Git si Github. (orice client de git)
 • Cunostinte bune de Visual Studio Code. (sau orice aplicatie similara)
  Cursurile se predua in Visual Studioe Code cu setari de formatare specifice acestuia.
 • Cunostinte bune de JavaScript.
  (ES6 +, tipuri de date, reprezentarea obiectelor in memorie, lucrul avansat cu functii, debugging in DevTools, Ajax)
 • Cunostinte foarte bune de HTML, CSS si Bootstrap.
  (flexbox, pozitionare, box-model, transition si transform)
 • Cunostinte bune de npm.
  (npm install, package.json, npm scripts, etc...)
 • Nu sunt necesare cunostinte de Node.js, dar sunt binevenite.

Studentii spun ca le-a placut la noi

Quote symbol
Am urmat o parte din cursurile scolii Pixellab si pot sa spun ca ii recomand cu toate increderea. Profesorii sunt seriosi si foarte profi, in special Dragos. O persoana de nota de 20, un trainer foarte implicat si dedicat care nu incheie cursul pana nu se asigura ca este clar pentru toata lumea tot ceea ce a predat. Cursurile au un volum mare de informatie dar sunt bine organizate si in felul acesta usor de asimilat. In concluzie recomand cu drag Pixellab si cu siguranta ma voi intoarce si pentru alte cursuri!
Alexandru
Excellent training centre. 6+ months Web Development Pixellab path; a great way to perform inception in the Wild Wild Web Development industry standards. Kind and patient teacher mastering the approach on both individual and group working level.
Cristina
Am urmat o parte din cursurile scolii Pixellab si pot sa spun ca ii recomand cu toate increderea. Profesorii sunt seriosi si foarte profi, in special Dragos. O persoana de nota de 20, un trainer foarte implicat si dedicat care nu incheie cursul pana nu se asigura ca este clar pentru toata lumea tot ceea ce a predat. Cursurile au un volum mare de informatie dar sunt bine organizate si in felul acesta usor de asimilat. In concluzie recomand cu drag Pixellab si cu siguranta ma voi intoarce si pentru alte cursuri!
Alexandru
Am terminat path-ul de FrontEnd Developer, desi aveam cateva cunostinte, cursul mi-a fost de mare ajutor. Am invatat lucruri noi, am acoperit teme pe care nu le stiam sau poate le stiam superficial. E un curs care chiar iti vorbeste despre ce se intampla in piata, cu exemple hands-on clare - webpage-uri de la zero si teme care te trec prin multe metode de rezolvare. Dupa ce termini un astfel de curs nu poti decat sa te simti sigur pe tine si pregatit pentru ce urmeaza
Iuliana
Tocmai am terminat pathul de Frontend si este de departe cel mai bine structurar curs din ce am intalnit pana acum. Trainerii sunt foarte deschisi si foarte buni in ceea ce fac iar informatia este dozata de asa natura incat sa nu fie prea mult si sa nu mai intelegi.
Ionut
Quote symbol

Companiile au incredere in cursurile noastre

 • Client corporate Pixellab - Electronic Arts
 • Client corporate Pixellab - Every Matrix
 • Client corporate Pixellab - Adore Me
 • Client corporate Pixellab - Oracle

Inscrie-te la urmatoarea grupa
(28 Noiembrie 2022)