Inapoi
Cursuri JavaScript Cursuri jQuery

Cursuri JavaScript II

JavaScript / jQuery


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Avansati

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

990 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

PIXELLAB

Absolventi

75 absolventi

Grupe disponibile - Curs JavaScript II

Descriere - Curs JavaScript II

Din cauza situatiei din aceasta perioada in ceea ce priveste Sanatatea Publica, cursurile noastre nu vor mai fi tinute in clasa. Cursurile vor continua sa fie livrate catre tine prin intermediul sedintelor in format live-online pe aceeasi programa ca in clasa. Mai multe detalii despre inscriere, desfasurare cursuri si examene gasesti aici

 

Descriere Curs

 

Acest modul incepe cu recapitularea conceptelor de programare orientata pe obiecte dobandite in Modulul 1 apoi continua cu aprofundarea acestora prezentand modalitati valabile in limbaj pentru crearea obiectelor, dar si modalitati avansate de a lucra cu DOMul in contextul programarii orientate pe obiecte. 


Continuand sa foloseasca aceleasi structuri de date prezentate initial, modulul prezinta libraria jQuery care face lucrul cu DOMul mai simplu si mai rapid folosind-o in realitate pentru a exemplifica lucrul cu metodele native ale browserului. Tragand paralele intre aceste tehnici, modulul ofera o imagine de ansamblu mai clara asupra modului in care JavaScript interactioneaza cu obiectele din documentul incarcat in browser. 

 

Programa analizeaza si compara in continuare metodele native de lucru cu cele jQuery, incluzand workshopuri pentru lucrul cu formulare, dar si pentru crearea de elemente interactive avansate cum ar fi dialoguri, caruseluri si alte elemente utile intr-un website sau o aplicatie web. In final, cursul trateaza subiectele Ajax si node.js cu o scurta introducere in ambele.

 

Tehnologii folosite

 

VS Code, Google Chrome, Github, Git, Github Desktop, JavaScript, jQuery, DOM, Ajax, Axios, node.js

 

Cui i se adreseaza cursul

 

Celor care au promovat Modulul I si II de HTML/CSS, cat si cel de JavaScript Incepatori.

Developerilor HTML/CSS/jQuery care vor sa inteleaga mai bine modul in care obiectele valabile in browser interactioneaza cu limbajul sau unele cu celelalte si care vor sa isi aprofundeze cunostintele jQuery intr-un mod structurat sau care vor sa faca tranzitia spre unul din frameworkurile de tip Angular sau React.

 

Learning Path


Acesta este un modul avansat de Javascript. Pentru cei care vor sa devina developeri front-end, recomandam un Learning path format din cele 4 module din categoria Web Development.  Learning Path-ul de FRONT-END DEVELOPER are un pret special in sectiunea noastra de PACHETE.

Programa - Curs JavaScript II

Traineri - Curs JavaScript II

Dragos Iordache

JavaScript Developer

Intrebari frecvente - Curs JavaScript II

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta cursului se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns

Pot face cursurile in format online?

Da, in aceasta perioada cursurile se pot parcurge doar online, prin intalniri virtuale cu program ca in clasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cursurile sunt inregistrate sau lucrez live cu un trainer?

Nu, cursurile nu sunt inregistrate. Cursurile merg pe programa din clasa cu intalniri virtuale cu trainerul, teorie, exercitii practice si teme pentru acasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cum ne intalnim online?

Pe Zoom ne dam intalnire pentru sustinerea sedintelor, iar temele, feedbackul si notele se vor da in Google Classroom. 

citeste raspuns inchide raspuns

Se mai dau examene pentru diploma acreditata in perioada aceasta?

In aceasta perioada examenele se vor sustine in sistem live-online prin aplicatia ZOOM. Dupa examenul promovat se elibereaza diploma ANC

citeste raspuns inchide raspuns