Inapoi
Cursuri JavaScript Cursuri jQuery Cursuri node.js Cursuri ajax

Cursuri JavaScript I

JavaScript / jQuery / node.js / ajax


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Incepatori

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

990 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

ANC / PIXELLAB

Absolventi

24 absolventi

Grupe disponibile - Curs JavaScript I

Descriere - Curs JavaScript I

CURSURI JavaScript incepatori

Modulul 1 incepe cu o introducere in JavaScript, un mic istoric al limbajului si contextele aplicarii sale. Concentrandu-se pe bazele programarii in general, acesta trateaza initial si pe parcurs uneltele browserului cum ar fi consola si debuggerul.

 

Punand accent pe client-side JavaScript, cursul exemplifica diferitele moduri in care se poate adauga cod in documentele HTML servite browserului, apoi prin exemple practice si exercitii individuale, introduce concepte de baza precum tipurile de date, variabile, bucle, iteratii si blocuri de decizie.

 

Pe masura ce cursantii devin mai experimentati cu modul de lucru, cursul continua prin introducerea functiilor apoi atinge usor programarea orientata pe obiecte si exemple de modelare de date incheind prin prezentarea obiectelor predefinte ale browserelor si modul in care acestea pot fi folosite in munca de zi cu zi pentru crearea aplicatiilor. 

 

Pentru acest curs, este nevoie sa parcurgi cele doua module de Web Design (HTML CSS), incepatori si avansati sau poti opta pentru un pachet special de cursuri din sectiunea PROMOTII.

Programa - Curs JavaScript I

Traineri - Curs JavaScript I

Dragos Iordache

JavaScript Developer

Intrebari frecvente - Curs JavaScript I

Trebuie sa vin cu laptop personal?

Nu este nevoie. Avem statii de lucru pentru toata lumea :)

citeste raspuns inchide raspuns