Inapoi
Cursuri JavaScript Cursuri jQuery Cursuri node.js Cursuri ajax

Cursuri JavaScript

JavaScript / jQuery / node.js / ajax


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Incepatori

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

990 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

ANC / PIXELLAB

Absolventi

24 absolventi

Grupe disponibile - Curs JavaScript

Descriere - Curs JavaScript

CURSURI JavaScript

Pentru a aduce functionalitate avansata unui site web, industria de web development foloseste JavaScript. JS este un limbaj de programare care adauga interactivitate website-ului tau.

In acest modul de incepatori, cu o durata de 6 saptamani, vei invata bazele utilizarii JavaScript. Cursul se concentreaza pe client side JavaScript, insa atinge si subiecte mai avansate cum ar fi Ajax si Node.js. La inceput se va face o introducere usoara in limbajul de programare si diferite modalitati de a adauga functionalitate unei pagini web totul predat gradual si structurat pentru o mai buna intelegere.

Vei studia apoi tipuri de date, utilizarea variabilelor intr-un limbaj de programare, expresii si structuri de control ale rularii unui program. Dupa ce vom studia functiile, ne vom axa pe programarea orientata pe obiecte si cum functioneaza browser-ele web.

In partea doua a cursului, vom lucra cu libraria jQuery care face lucrul cu JavaScript putin mai usor, cum ar fi animatiile, plugin-urile, etc. Dupa aceasta parte vei putea crea site-uri de prezentare cu functionalitate avansata JavaScript.

In final, cursul trateaza subiectele Ajax si node.js cu o scurta introducere in ambele. Toate sedintele sunt presarate cu exercitii practice si teme pentru acasa care te vor tine ocupat si interesat pana la final.

Ce spui? Faci un upgrade la skill-uri?

Programa - Curs JavaScript

Traineri - Curs JavaScript

Dragos Iordache

JavaScript Developer

Intrebari frecvente - Curs JavaScript