Inapoi
Cursuri JavaScript Cursuri jQuery Cursuri node.js Cursuri ajax

Cursuri JavaScript I

JavaScript / jQuery / node.js / ajax


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Incepatori

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

990 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

PIXELLAB

Absolventi

24 absolventi

Grupe disponibile - Curs JavaScript I

Descriere - Curs JavaScript I

Din cauza situatiei din aceasta perioada in ceea ce priveste Sanatatea Publica, cursurile noastre nu vor mai fi tinute in clasa. Cursurile vor continua sa fie livrate catre tine prin intermediul sedintelor in format live-online pe aceeasi programa ca in clasa. Mai multe detalii despre inscriere, desfasurare cursuri si examene gasesti aici

 

CURSURI JavaScript incepatori

Modulul 1 incepe cu o introducere in JavaScript, un mic istoric al limbajului si contextele aplicarii sale. Concentrandu-se pe bazele programarii in general, acesta trateaza initial si pe parcurs uneltele browserului cum ar fi consola si debuggerul.

 

Punand accent pe client-side JavaScript, cursul exemplifica diferitele moduri in care se poate adauga cod in documentele HTML servite browserului, apoi prin exemple practice si exercitii individuale, introduce concepte de baza precum tipurile de date, variabile, bucle, iteratii si blocuri de decizie.

 

Pe masura ce cursantii devin mai experimentati cu modul de lucru, cursul continua prin introducerea functiilor apoi atinge usor programarea orientata pe obiecte si exemple de modelare de date incheind prin prezentarea obiectelor predefinte ale browserelor si modul in care acestea pot fi folosite in munca de zi cu zi pentru crearea aplicatiilor. 

 

Pentru acest curs, este nevoie sa parcurgi cele doua module de Web Design (HTML CSS), incepatori si avansati sau poti opta pentru un pachet special de cursuri din sectiunea PROMOTII.

Programa - Curs JavaScript I

Traineri - Curs JavaScript I

Dragos Iordache

JavaScript Developer

Intrebari frecvente - Curs JavaScript I

Pot face cursurile in format online?

Da, in aceasta perioada cursurile se pot parcurge doar online, prin intalniri virtuale cu program ca in clasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cursurile sunt inregistrate sau lucrez live cu un trainer?

Nu, cursurile nu sunt inregistrate. Cursurile merg pe programa din clasa cu intalniri virtuale cu trainerul, teorie, exercitii practice si teme pentru acasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cum ne intalnim online?

Pe Zoom ne dam intalnire pentru sustinerea sedintelor, iar temele, feedbackul si notele se vor da in Google Classroom. 

citeste raspuns inchide raspuns

Se mai dau examene pentru diploma acreditata in perioada aceasta?

Din pacate, in aceasta perioada nu se mai pot da examene Pixellab si nici diplome acreditate de ANC. La finalul cursului se va elibera un certificat Pixellab. 

citeste raspuns inchide raspuns