Inapoi
Cursuri HTML Cursuri CSS Cursuri JavaScript Cursuri jQuery

Cursuri Web Design II

HTML / CSS / JavaScript / jQuery


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Avansati

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

890 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

ANC

Absolventi

86 absolventi

Grupe disponibile - Curs Web Design II

Grupa Seara

Data incepere Orar Locuri disponibile
31-03-2020 Marti: 19:00 - 22:00
Joi: 19:00 - 22:00
0 loc disponibil Inscrie-te

Descriere - Curs Web Design II

Ai terminat modulul de Web Design Incepatori si esti incantat de primul tau landing page? Vrei sa aprofundezi tehnologiile necesare pentru a deveni un FrontEnd Developer de succes? Tot ce trebuie sa faci este sa vii la Pixellab! Poti vedea mai jos un sneak peek din ce vei invata si cum va fi structurat acest modul. 

Cursul debuteaza cu studiul notiunilor de baza cum ar fi: proiectarea unui script cu ajutorul schemelor logice (flowchart), precum si modulul in care calculatoarele interpreteaza obiecte din lumea reala cu ajutorul Programarii Orientata pe Obiecte.

In a doua parte, vei continua studiul limbajului JavaScript, cu care deja ai facut cunostinta la Modulul de Incepatori. In cadrul acestor capitole te vei familiariza cu notiuni precum: variabile, tipuri de date, expresii si operatori, functii, obiecte, obiecte predefinite in JavaScript, blocuri de decizie si bucle.

In partea a treia vei revizita framework-ul jQuery impreuna cu selectorii si metodele cele mai utilizate. Dupa ce vei stapani selectarea/modificarea si stergerea elementelor de pe pagina vei incepe studiul sistemului de evenimente din JavaScript/jQuery, acesta din urma stand la baza tuturor interactiunilor utilizatorilor cu paginile web. Apoi, vei continua cu o tehnica mai avansata precum AJAX, care permite aducerea de continut nou de pe server fara reincarcarea intregii pagini.  

Partea a patra a cursului este alocata studierii catorva librarii care faciliteaza crearea rapida de elemente sau functionalitati precum: slidere, lightbox-uri, countere, icon fonts, personalizarea elementelor din cadrul formularelor tip checkbox-uri, radio-uri si select-uri, precum si validarea in timp real a formularelor. 

In ultima parte a cursului te vei imprieteni cu elemente si tehnici de Responsive Design precum si planificarea din cadrul etapei de design ce include adaptarea layout-ului pentru diverse dispozitive.

La sfarsitul cursului vei putea crea site-uri complexe ce contin o multitudine de elemente dinamice ce ofera o experienta placuta utilizatorilor indiferent de dispozitivul ales pentru acesarea acestora!

Va rugam sa consultati pagina noastra de Termeni si Conditii. Inscrierea dumneavoastra (online sau offline) la curs reprezinta acceptul asupra Termenilor si Conditiilor.

Programa - Curs Web Design II

Traineri - Curs Web Design II

Victor Andreescu

Web Design Trainer

Dragos Iordache

JavaScript Developer

Intrebari frecvente - Curs Web Design II

Trebuie sa vin cu laptop personal?

Nu este nevoie. Avem statii de lucru pentru toata lumea :)

citeste raspuns inchide raspuns

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta unui curs traditional in clasa se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns