Inapoi
Cursuri HTML Cursuri CSS Cursuri jQuery Cursuri JavaScript

Cursuri Web Design I

HTML / CSS / jQuery / JavaScript


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Incepatori

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

890 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

PIXELLAB

Absolventi

165 absolventi

Grupe disponibile - Curs Web Design I

Grupa Seara

Data incepere Orar Locuri disponibile
11-05-2020 Luni: 19:00 - 22:00
Miercuri: 19:00 - 22:00
6 locuri disponibile Inscrie-te

Descriere - Curs Web Design I

Din cauza situatiei din aceasta perioada in ceea ce priveste Sanatatea Publica, cursurile noastre nu vor mai fi tinute in clasa. Cursurile vor continua sa fie livrate catre tine prin intermediul sedintelor in format live-online pe aceeasi programa ca in clasa. Mai multe detalii despre inscriere, desfasurare cursuri si examene gasesti aici

 

 

Cursuri web design organizate de PIXELLAB.

Te-ai gandit mereu sa iti construiesti site-ul pentru propria ta afacere insa nu ai idee de unde sa incepi? Sau poate iti doresti sa incepi o cariera de web designer, insa nu ai deloc cunostinte in acest domeniu? La Pixellab ai ocazia sa inveti in modulul de cursuri web design fundamentele de frontend web developing necesare pentru a fi un web designer de succes!

La acest curs vei invata, mai inainte de toate, cum functioneaza o pagina web ca mai apoi sa intelegi exact notiunile fundamentale care stau la baza web design-ului.  Dupa 8 saptamani vei fi stapan pe folosirea limbajului HTML, CSS, si vei fi initiat in ceea ce inseamna Javascript si JQuerry. In acelasi timp vei descoperi ce inseamna sa gandesti in termeni de „USER EXPERIENCE” si cum se aplica aceste notiuni. Toate acestea te vor ajuta sa intelegi exact pasii de dezvoltare a unei pagini web atat din punct de vedere structural, cat si din punct de vedere estetic si functional.

In prezent, avand in vedere migrarea masiva a afacerilor catre mediul online (In Romania, 66% din populatie acceseaza internetul zilnic), web designerii cu experienta sunt pur si simplu „vanati” atat de catre companii cat si in freelancing, atingand un nivel financiar impresionant atat in Romania dar mai ales in strainatate.

Fie ca ai un magazin online, detii o afacere ce trebuie promovata in online sau poate esti un artist ce vrea sa isi prezinte lucrarile intr-un site de prezentare, faptul ca vei putea construi singur o pagina web, este intr-adevar un pas inainte!
48% din oamenii ce isi petrec timpul online, spun ca design-ul unui website este factorul de decizie in ceea ce priveste credibilitatea si seriozitatea unui business.

Trainerii nostri te vor indruma sa aplici cunostintele dobandite in modulul de cursuri web design prin exercitii practice si dezvoltarea unui proiect final ce va constitui inceputul unui portofoliu de nivel profesionist.

Esti super incantat de primul tau „landing page”? Te asteptam la nivelul II!

Va rugam sa consultati pagina noastra de Termeni si Conditii. Inscrierea dumneavoastra (online sau offline) la curs reprezinta acceptul asupra Termenilor si Conditiilor.

Programa - Curs Web Design I

Traineri - Curs Web Design I

Dragos Iordache

JavaScript Developer

Intrebari frecvente - Curs Web Design I

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta cursului se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns

Pot face cursurile in format online?

Da, in aceasta perioada cursurile se pot parcurge doar online, prin intalniri virtuale cu program ca in clasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cursurile sunt inregistrate sau lucrez live cu un trainer?

Nu, cursurile nu sunt inregistrate. Cursurile merg pe programa din clasa cu intalniri virtuale cu trainerul, teorie, exercitii practice si teme pentru acasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cum ne intalnim online?

Pe Zoom ne dam intalnire pentru sustinerea sedintelor, iar temele, feedbackul si notele se vor da in Google Classroom. 

citeste raspuns inchide raspuns

Se mai dau examene pentru diploma acreditata in perioada aceasta?

Din pacate, in aceasta perioada nu se mai pot da examene Pixellab si nici diplome acreditate de ANC. La finalul cursului se va elibera un certificat Pixellab. 

citeste raspuns inchide raspuns