Inapoi
Cursuri HTML Cursuri CSS Cursuri jQuery Cursuri JavaScript

Cursuri Web Design I

HTML / CSS / jQuery / JavaScript


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Incepatori

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

890 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

ANC

Absolventi

165 absolventi

Grupe disponibile - Curs Web Design I

Grupa Dimineata

Data incepere Orar Locuri disponibile
31-03-2020 Marti: 09:00 - 12:00
Joi: 09:00 - 12:00
10 locuri disponibile Inscrie-te

Descriere - Curs Web Design I

Cursuri web design organizate de PIXELLAB.

Te-ai gandit mereu sa iti construiesti site-ul pentru propria ta afacere insa nu ai idee de unde sa incepi? Sau poate iti doresti sa incepi o cariera de web designer, insa nu ai deloc cunostinte in acest domeniu? La Pixellab ai ocazia sa inveti in modulul de cursuri web design fundamentele de frontend web developing necesare pentru a fi un web designer de succes!

La acest curs vei invata, mai inainte de toate, cum functioneaza o pagina web ca mai apoi sa intelegi exact notiunile fundamentale care stau la baza web design-ului.  Dupa 8 saptamani vei fi stapan pe folosirea limbajului HTML, CSS, si vei fi initiat in ceea ce inseamna Javascript si JQuerry. In acelasi timp vei descoperi ce inseamna sa gandesti in termeni de „USER EXPERIENCE” si cum se aplica aceste notiuni. Toate acestea te vor ajuta sa intelegi exact pasii de dezvoltare a unei pagini web atat din punct de vedere structural, cat si din punct de vedere estetic si functional.

In prezent, avand in vedere migrarea masiva a afacerilor catre mediul online (In Romania, 66% din populatie acceseaza internetul zilnic), web designerii cu experienta sunt pur si simplu „vanati” atat de catre companii cat si in freelancing, atingand un nivel financiar impresionant atat in Romania dar mai ales in strainatate.

Fie ca ai un magazin online, detii o afacere ce trebuie promovata in online sau poate esti un artist ce vrea sa isi prezinte lucrarile intr-un site de prezentare, faptul ca vei putea construi singur o pagina web, este intr-adevar un pas inainte!
48% din oamenii ce isi petrec timpul online, spun ca design-ul unui website este factorul de decizie in ceea ce priveste credibilitatea si seriozitatea unui business.

Trainerii nostri te vor indruma sa aplici cunostintele dobandite in modulul de cursuri web design prin exercitii practice si dezvoltarea unui proiect final ce va constitui inceputul unui portofoliu de nivel profesionist.

Esti super incantat de primul tau „landing page”? Te asteptam la nivelul II!

Va rugam sa consultati pagina noastra de Termeni si Conditii. Inscrierea dumneavoastra (online sau offline) la curs reprezinta acceptul asupra Termenilor si Conditiilor.

Programa - Curs Web Design I

Traineri - Curs Web Design I

Victor Andreescu

Web Design Trainer

Dragos Iordache

JavaScript Developer

Intrebari frecvente - Curs Web Design I

Trebuie sa vin cu laptop personal?

Nu este nevoie. Avem statii de lucru pentru toata lumea :)

citeste raspuns inchide raspuns

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta unui curs traditional in clasa se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns