Inapoi

Inscriere la cursul - Grafica Publicitara II


Date personale

1
Ai uitat parola?
Nota:

Poti face inscrierea si fara sa ai un cont Pixellab, insa te rugam sa verifici ca adresa de email sa fie corecta inainte sa apesi Trimite. Factura proforma si contractul de formare vor ajunge la tine prin emailul de confirmare al inscrierii. Te rugam sa verifici si folderul SPAM pentru mail-urile care intra eronat in acest folder!

!!! Daca esti persoana juridica sau client corporate cu mai multi membri ai echipei participanti la training, te rugam sa ne trimiti o solicitare pe corporate@pixellab.ro prin care sa ne trimiti datele firmei, numele celor participanti impreuna cu datele lor de contact (adresa email, telefon). Vom reveni noi cu factura si te vom ajuta cu inscrierea.


Inscrie-te la curs

2
Tabla
Ecran Proiector
Trainer

Liber

Rezervat

Ocupat

Nota:

Locurile libere se pot rezerva si apar cu iconita albastra de rezervat pana la achitarea primei rate pentru curs. Rezervarea locului dureaza 72 h. Daca plata nu a fost efectuata in cele 3 zile de la inscriere, platforma va sterge locul automat.

Pentru un loc rezervat pot aplica si alte persoane, prima dintre acestea care achita (avans sau integral) cursul va avea locul oprit.

Celelate persoane care au aplicat pentru locul respectiv vor fi reorientate catre alte locuri disponibile in sala de curs. Daca termenul rezervarii a expirat, locul va fi sters.


Alege modalitatea de plata

3

Plata la sediu

Se poate opta si pentru plata in numerar la sediul nostru din Strada Matei Voievod 116. Locul va fi oprit in momentul in care se achita partial sau integral locul la curs.

Program: Luni - Vineri: 12:00 - 19:00

Telefon: 0730 413 211

Email: office@pixellab.ro

Plata prin ordin bancar:

La finalul inscrierii vei primi factura proforma in baza careia poti achita cursul. Cursul se poate achita prin transfer bancar (OP sau sistem homebank).

Pentru a-ti putea transmite factura proforma, te rugam sa ne ajuti cu adresa exacta din buletin.

Alaturi de proforma vei primi si un contract pe care te rugam sa ni-l transmiti completat si semnat inainte de inceperea cursului. Inscrierea la curs este valida doar in urma achitarii cursului (minim avans) si semnarea contractului de formare.


Termeni si conditii

4
Nota:

Pentru a te putea inscrie la cursurile Pixellab trebuie sa fi de acord cu Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate