Inapoi

Continuam sa invatam. In casa, nu in clasa.

Din cauza situatiei din aceasta perioada in ceea ce priveste Sanatatea Publica, cursurile noastre nu vor mai fi tinute in clasa. Cursurile vor continua sa fie livrate catre tine prin intermediul sedintelor in format live-online.

Am vrut sa pastram in online acelasi format al cursurilor, din punct de vedere structural ( programa si mod de lucru aplicate in clasa), asadar, cursurile vor functiona cu frecventa si orarele din clasa, singura diferenta este ca te vei intalni cu trainerul online.

Vestea buna este ca si cei care nu sunt din Bucuresti si ne-au intrebat cand aducem cursurile la ei in oras, pot participa la sesiunile live-online.

Safe Learning

Totul despre procesul de inscriere

Inscrierile functioneaza la fel ca pana acum, online alegand cursul, grupa si orarul. Dupa ce ai urmat pasii de la inscriere si ai finalizat inscrierea, vei primi pe email confirmarea impreuna cu factura proforma si contractul de formare profesionala.

Pentru ca inscrierea ta sa fie finalizata este nevoie sa transmiti contractul completat, semnat si scanat catre cursuri@pixellab.ro si sa achiti avansul in baza facturii proforme prin transfer bancar.

Dupa achitarea avansului, vei primi pe email factura fiscala si detaliile finale pentru inceperea cursului.

De ce ai nevoie pentru inceperea cursurilor

 • Un Desktop / Laptop cu o conexiune buna la internet. Daca participi la un curs de grafica 2d, 3d sau animatie caclulatorul trebuie sa aiba o configuratie astfel incat sa poata suporta programele pe care vei lucra - un i5 sau i7, ideal 16GB de Ram (aplicatiile merg si cu 8Gb dar sistemul se va misca mai greu) si o placa video minim 2GB (unele aplicatii pt grafica 2d pot merge si fara placa video dedicata)
 • Pentru cursurile de web development nu se aplica configuratiile de mai sus pt hardware (placa video dedicata de 2GB, 16 GB ram). Poti parcurge cursul si cu o configuratie mai slaba decat cea de sus.
 • Sa ai instalate Software-urile creative din programa cursului
 • Sa ai instalata aplicatia de videocall pe care vom organiza sedintele de curs: Zoom.
 • O adresa de Gmail valida pentru a putea lucra cu Google Classroom, Docs, Drive, Calendar, etc.
 • Ah, si ca sa ne si auzim, ai nevoie de casti & mic.

Desfasurarea cursurilor

 • Intalnirile se vor tine saptamanal (ca in clasa), o data sau de doua ori pe saptamana in functie de ce ai ales cand te-ai inscris.
 • Agenda zilnica este stabilita in functie de programa fiecarui curs (poti descarca programa din pagina fiecarui curs). Programa nu se modifica, ramane ca cea folosita in clasa
 • Pentru orice sedinta de curs vom avea pauze de cate 10 minute la fiecare ora
 • Modul de predare urmeaza formatul din clasa: predare, exercitii practice in clasa, feedback real time, teme pentru acasa si proiecte finale.
 • Vei avea si un suport de curs pe care il vei putea urmari daca intampini dificultati in afara orelor de curs.
 • La finalul cursului vei primi online un certificat de absolvire Pixellab. (pentru diplome acreditate, vezi informatia de mai jos)

Iti recomandam sa lucrezi si sa exersezi si in afara orelor de curs. Trainerii te vor ajuta cu feedback in platforma Classroom pe teme si orice lucrezi pe perioada cursului. Te incurajam sa experimentezi, sa te inspiri si din alte surse si sa pui creativitatea la treaba. Suntem alaturi cu feedback, pareri si tips and tricks.

Examene, Diplome si Acreditare

In aceasta perioada se vor sustine examene pentru cursurile noastre acreditate de ANC sub cod COR 216612 GRAFICIAN CALCULATOR. Examenele se vor desfasura online - pe Zoom, in prezenta unei comisii ANC si a trainerilor Pixellab.

Datele examenelor si cele necesare inscrierii la examen vor fi comunicate via email si in sectiunea Utile-Examene de pe website. Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste inscrierea la examen, te rugam sa ne scrii pe examene@pixellab.ro

Pe scurt

Ne dorim ca in zilele urmatoare sa aducem o doza de normalitate in casele voastre, prin cursuri creative, brief-uri care sa va puna la treaba, feedback-uri constructive pe orice lucrati, si mai ales, o comunitate la care puteti apela

Da si un follow paginii noastre de Instagram pentru portofolii, inspiratie si proiecte creative. Pe pagina de Facebook te tinem la curent cu stiri, noutati si evenimente.