Header banner MUST have an alt or title

Vrei să devii creativ sau developer?

Am creat programe complexe de învățare ca tu să devii creativ sau developer. Nu e nevoie să ai cunoștințe în domeniu. Pornești de la 0 și înveți pas cu pas cu trainerii noștri tot ce ai nevoie ca să lucrezi în industrie. La final, în funcție de parcursul tău, te ajutăm cu un internship sau chiar un job la companiile din comunitate.

— CORPORATE

Companiile au încredere în cursurile noastre.

Ai o echipă care are nevoie de upskill pe design sau web development? Discutăm obiectivele voastre și construim un program de training special pentru voi.

Dacă ești în căutare de o persoană cu skill-urile deja învățate, ai nimerit la fix. Te putem ajuta cu CV-uri, recomandări sau anunțuri în comunitatea noastră.

Nu ești singur.

E o comunitate întreagă de creatori și developeri

Ne place individualitatea atunci când vine vorba de creație - pentru că nimeni nu e ca tine, iar în asta rezidă puterea ta. Totuși, proiectele tale devin mai complexe atunci când ai ocazia să te consulți cu specialiști din industrie, fie că vorbim de design, ilustrație, randări 3D sau web development. Avem o comunitate plină de oameni gata să te ajute, iar împreună aspirăm să fim "pixel-perfect". Intră și tu.

Vrei noutăți, sfaturi utile și insight-uri din industrie?

Lasă-ne adresa ta de email. Promitem că nu dăm spam și nu vorbim neîntrebați.

*

Ne mândrim cu ilustrația din header creată de către ex pixel student Mihai Dumitrache.