Header banner MUST have an alt or title

Cu ce te putem ajuta?

Cursuri online

Înveți skilluri noi rapid și eficient, oriunde și oricând, cu posibilitatea de a urmări procesul de lucru de la A la Z. Partea cea mai bună? Dacă ai omis ceva, o poți lua de la capăt. Intră și descoperă toate detaliile referitoare la cursurile noastre video.

vezi mai mult

Learning Paths

N-o să te simți chiar ca-n liceu, dar îți propunem o alternativă la „școala altfel”. Tot ce-ți cerem e să respecți orele de lucru, să fii receptiv la feedback și, cel mai important, să-ți menții curiozitatea și entuziasmul de a învăța. Cu ultima parte te ajutăm noi. :)

vezi mai mult

Examene și Absolvire

Examenul – acest Bau Bau al învățării. Aici găsești toate criteriile de eligibilitate pentru a putea susține examenul de absolvire, care sunt documentele necesare în vederea participării, cât și probele evaluate. Vei vedea că nu e chiar atât de scary.

vezi mai mult

Certificări și Diplome

Certificate A.N.C, diplome Pixellab, adeverințe de participare sau de absolvire. În această secțiune, ai ocazia să te lămurești legat de toate acestea, cât și să descoperi tipurile de acreditări care corespund learning path-urilor noastre.

vezi mai mult

Comenzi și Plată

Vezi care sunt modalitățile de plată pentru fiecare tip de curs și informații referitoare la procesul de facturare.

vezi mai mult

Întrebări frecvente

Vrei să afli informații despre cursuri sau ai alte curiozități referitoare la serviciile noastre? Dacă n-ai găsit ce te interesa în secțiunile anterioare, e o șansă ca răspunsul să fie aici - iar dacă nu, ne poți lăsa oricând o întrebare în chat.

vezi mai mult