Inapoi

Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.pixellab.ro.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale website-ului pixellab.ro. Vizitarea si accesul de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

ILEAD INTERACTIVE SRL-D, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.pixellab.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul pixellab.ro pentru care ILEAD INTERACTIVE SRL-D are calitatea de autor/proprietar/administrator. Website-ul www.pixellab.ro va fi denumit generic, in mod individual Website in cele ce urmeaza.

Drepturi de autor

ILEAD INTERACTIVE SRL-D este autorul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, iconite, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea ILEAD INTERACTIVE SRL-D sau sunt licentiate de ILEAD INTERACTIVE SRL-D pentru a fi folosite.

Licente de utilizare

ILEAD INTERACTIVE SRL-D va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Website-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea ILEAD INTERACTIVE SRL-D . Aceasta licenta nu include:

  • revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Website;
  • download-ul sau copierea informatiilor legate de conturile utilizatorilor;
  • utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

PIXELLAB prin ILEAD INTERACTIVE SRL-D va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Website-ului atata vreme cat acest link nu descrie PIXELLAB sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii PIXELLAB fara acordul prealabil scris al ILEAD INTERACTIVE SRL-D.

Continutul Website-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al ILEAD INTERACTIVE SRL-D.

Marci

Marca PIXELLAB este o marca inregistrata si este detinuta de catre ILEAD INTERACTIVE SRL-D. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui PIXELLAB, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a ILEAD INTERACTIVE SRL-D este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre ILEAD INTERACTIVE SRL-D, conform cu cele de mai sus.

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre ILEAD INTERACTIVE SRL-D pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil". PIXELLAB nu garanteaza ca Website-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la pixellab.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Website-ul pe riscul propriu, ILEAD INTERACTIVE SRL-D fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Website-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Website. ILEAD INTERACTIVE SRL-D nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Website. ILEAD INTERACTIVE SRL-D nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Website. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Website sau al actualizarii diverselor pagini ale Website-ului.

Securitate

Daca utilizati Website-ul, sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Website cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat ILEAD INTERACTIVE SRL-D pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Website-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale PIXELLAB srl sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de “spam”. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonalizati o alta persoana sau entitate. PIXELLAB isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati ILEAD INTERACTIVE SRL-D si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul ILEAD INTERACTIVE SRL-D si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral ILEAD INTERACTIVE SRL-D sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

ILEAD INTERACTIVE SRL-D isi rezerva dreptul de folosi datele cu caracter personal ale utilizatorilor finali, captate in propriile sisteme in urma procesarii tranzactilor pentru comunicari comerciale ulterioare in functie de necesitati.

Minori

ILEAD INTERACTIVE SRL-D vinde produse si/sau servicii care pot fi cumparate de catre minori. ILEAD INTERACTIVE SRL-D poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, achizitionate tot de catre acestia.

Drepturi de proprietate intelectuala

ILEAD INTERACTIVE SRL-D respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca veti considera ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam sa adresati ILEAD INTERACTIVE SRL-D o notificare care sa cuprinda:

  • semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
  • o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
  • o indicare a locatiei pe Website unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
  • adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;
  • o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
  • o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

Politica de retur

Pentru solicitarea returului unei sume platite pentru unul dintre cursurile Pixellab trebuie sa anuntati in scris la adresa cursuri@pixellab.ro cu cel putin 3 zile lucratoare inainte de inceperea cursului respectiv. Banii se vor returna in maxim 30 de zile lucratoare calculate de la data trimiterii mailului prin care anuntati retragerea de la curs. Returul sumei se va face prin modalitatea in care a fost achitata suma respectiva (prin transfer bancar sau in numerar la sediul ILEAD INTERACTIVE SRL-D)

Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Website.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul ILEAD INTERACTIVE SRL-D. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul ILEAD INTERACTIVE SRL-D.

Cursuri

Inscrierea la cursurile oferite de site-ul Pixellab.ro se face online urmand procesul de inscriere si acceptand Termenii si conditiile. Pentru inscrierea la cursurile care fac parte a unui pachet de cursuri va rugam adresati-va prin telefon 0745 142 758 / 0752 358 902 sau mail cursuri@pixellab.ro, un consultant de-al nostru va face inscrierea pentru dumneavoastra. Prin inscrierea la unul dintre pachetele promotionale, chiar daca este efectuata de un consultant Pixellab, va dati acceptul automat cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare.

Examene

Examenele pentru cursurile oferite se sustin la sediul ILEAD INTERACTIVE SRL-D in Strada Matei Voievod nr.116 Etaj 1. Cursurile care au acreditare ANC sunt: Grafica Publicitara Incepatori si Avansati, 3DS Max Incepatori si Avansati, DTP si Pre-Press, Web Design Incepatori si Avansati. Pentru celelalte cursuri se pot elibera diplome PIXELLAB. Compania ILEAD INTERACTIVE SRL-D nu se obliga sa elibereze diplome proprii tuturor persoanelor care urmeaza cursuri, eliberarea acestora facandu-se exclusiv celor care au un parcurs ireprosabil pe durata cursului si care ating, la final, nivelul dorit de catre trainerii nostri. Examenele sunt programate de 2-4 ori pe an in functie de numarul de cursanti care doresc sa sustina examinarea. Examenele se pot amana de mai multe ori cu instiintarea prealabila a celor inscrisi. Eliberarea Diplomelor Acreditate se face de catre ANC si ILEAD INTERACTIVE SRL-D nu se face obligata pentru orice intarziere in eliberarea acestora.

Ultima actualizare: 01 August 2017