Header banner MUST have an alt or title

Despre mine

Am studiat Marketing, dar curiozitatea m-a împins mereu să învăț lucruri noi: așa am ajuns să învăț nutriție, fitness, Photoshop, Illustrator, design grafic, și... vedem ce mai urmează. Cred că detaliile sunt cele care transformă ceva banal în ceva extraordinar, și că autenticitatea face diferența atât în viață, cât și în afaceri! Fiecare om și fiecare business este unic, iar treaba unui graphic designer este să pună în valoare această unicitate.

Header banner MUST have an alt or title

Mă găsiți și aici

Raluca Porumboiu pe FacebookRaluca Porumboiu pe InstagramRaluca Porumboiu pe LinkedinRaluca Porumboiu pe BehanceRaluca Porumboiu pe Pinterest

BRAND: Proper Solutions

Expertise: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop

Project: Branding

Nu ești singur.

E o comunitate întreagă de creatori și developeri

Ne place individualitatea atunci când vine vorba de creație - pentru că nimeni nu e ca tine, iar în asta rezidă puterea ta. Totuși, proiectele tale devin mai complexe atunci când ai ocazia să te consulți cu specialiști din industrie, fie că vorbim de design, ilustrație, randări 3D sau web development. Avem o comunitate plină de oameni gata să te ajute, iar împreună aspirăm să fim "pixel-perfect". Intră și tu.

Vrei noutăți, sfaturi utile și insight-uri din industrie?

Lasă-ne adresa ta de email. Promitem că nu dăm spam și nu vorbim neîntrebați

*