Header banner MUST have an alt or title

Despre mine

Eu sunt Mihai, ilustrator și graphic designer, și lucrez ca freelancer. Am fost pasionat întotdeauna de artele vizuale, fapt care m-a determinat și m-a ajutat în trecut să finalizez studiile în cadrul liceului de arte plastice N. Tonitza. La experiența acumulată acolo, am adăugat și cursuri de graphic design și ilustrație în cadrul Pixellab, care au contribuit extrem de mult la dezovltarea mea în acest domeniu.

Consider că mă aflu într-un continuu process de învățare. Inspirația mi-o găsesc în toate lucrurile cu care iau contact și în tot ce mă înconjoară: de la muzică și străzile aglomerate din oraș, până la artiștii cărora le urmăresc creațiile.

Header banner MUST have an alt or title

Mă găsiți și aici

Mihai Dumitrache pe FacebookMihai Dumitrache pe InstagramMihai Dumitrache pe DiscordMihai Dumitrache pe Behance

BRAND: The Creator

Expertise: Adobe Illustrator

Project: Digital Illustration

Nu ești singur.

E o comunitate întreagă de creatori și developeri

Ne place individualitatea atunci când vine vorba de creație - pentru că nimeni nu e ca tine, iar în asta rezidă puterea ta. Totuși, proiectele tale devin mai complexe atunci când ai ocazia să te consulți cu specialiști din industrie, fie că vorbim de design, ilustrație, randări 3D sau web development. Avem o comunitate plină de oameni gata să te ajute, iar împreună aspirăm să fim "pixel-perfect". Intră și tu.

Vrei noutăți, sfaturi utile și insight-uri din industrie?

Lasă-ne adresa ta de email. Promitem că nu dăm spam și nu vorbim neîntrebați

*