Header banner MUST have an alt or title

Fă cunoștință cu o parte din Pixeli

„Cel mai bine înveți învățându-i pe alții”, ar zice unii - și nu greșesc. Totuși, noi am preluat multe lecții valoroase de la cursanții care au făcut primul pas în cariera mult visată alături de noi - ei sunt creativii și developerii de AZI și de MÂINE. Urmărește poveștile lor despre experiența la Pixellab.

George Enache - Cursant Graphic Design

O recomandare din partea unui prieten care activează în zona design-ului, cât și puțin research pe cont propriu, l-au determinat pe George să urmeze cursurile noastre. Feedback-ul primit aici, lecțiile prezentate într-un mod accesibil și proiectele duse la bun sfârșit i-au folosit, după cum spune chiar el, în vederea ocupării poziției de Art Director.

Sorina Stanciu - Cursant Graphic Design

Pixellab a ajutat-o pe Sorina să-și dea seama cum să fie „curioasă în mod corect”, iar cursurile urmate i-au dat ocazia de a face tranziția de la departamentul de strategie la cel de creație, unde se simte ca la ea acasă. Păstrează cu ea sentimentul de apartenență în comunitate, plăcerea de a împărtăși cunoștințe și deschiderea către nou regăsite în cadrul școlii.

Ionuț Manole - Cursant Front-End Development

Pe Ionuț, cursul l-a ajutat să facă o reconversie profesională și, în același timp, să minimizeze stresul cauzat în general de acest proces dificil. Așa cum recunoaște și el, începutul este destul de greu și presupune consecvență; astăzi lucrează ca Junior Web Developer, ca urmare a încrederii pe care i-a acordat-o lui Dragoș și, nu în ultimul rând, propriilor forțe.

Diana Prunaru - Cursant Front-End Development

Cu un background în marketing și publicitate, Diana s-a temut, în primă fază, să se apuce de programare – asta până să prindă curaj și experiență ca grafician în cadrul cursului de Grafică Publicitară unde a învățat foarte multe. Ulterior, a considerat că e momentul să se extindă și către web development, curs care a captivat-o definitiv și care îi completează portofoliul de skill-uri.

David Ionescu - Cursant Graphic Design

Deși a fost o alegere bazată pe instinct, David a fost extrem de mulțumit de experiența avută la cursul de After Effects, așa încât a decis să le parcurgă... pe toate; nu pentru că actoria nu-l mai împlinea, ci pentru că mereu mai e loc de altceva. A ajuns, astfel, de la grafică la web development, iar în prezent aplică tot ce a învățat la job, ca graphic designer pentru IKEA.

Claudiu Aramă - Cursant Front-End Development

Cursul de front-end development i-a oferit lui Claudiu noi orizonturi – în trecut navigator, actualmente Junior Web Developer într-o corporație mare, unde își poate duce pasiunea pentru calculatoare la următorul nivel. Deși o perioadă a încercat să învețe pe cont propriu anumite tehnologii, recunoaște că nu ar fi avut curajul să aplice pentru un job în IT dacă nu ar fi urmat acest curs.