Header banner MUST have an alt or title

Aici găsești informații despre cursurile online

De să aleg un curs online-video?

Pentru că este accesibil, ușor de urmărit și de pus în practică. Dacă înscrierea la un learning path extins pe durata mai multor luni ți se pare un angajament prea mare sau, pur și simplu, nu se potrivește cu programul tău din prezent, poți opta oricând pentru un astfel de curs (sau mai multe), în funcție de nevoile tale de învățare.

Fie că ești la început sau ai deja ceva experiență, cursurile online sunt o soluție eficientă în vederea întregirii identității tale de creativ. Știm că e greu să renunți la un episod (sau mai multe) din serialul favorit pe Netflix, but Future You will be grateful că ai pus floricelele deoparte. Foarte probabil ca aceste cursuri să te prindă la fel de tare și, fără să-ți dai seama, setul tău de skill-uri va completa un portofoliu de care vei avea toate motivele să te mândrești.

Primesc diplomă la final de curs video?

Acest tip de curs nu este acreditat de A.N.C, deoarece nu este un program de formare profesională care să însumeze anumite ore de teorie și practică. La cerere, îți punem la dispoziție un certificat de absolvire Pixellab în format digital care să ateste că nu ai stat degeaba, ci ai învățat cum să creezi ca la carte. :) Tot ce trebuie să faci este să il soliciți printr-un email la cursuri@pixellab.ro după ce ai finalizat cursul.

Atenție, trebuie completate toate modulele video ale cursului pentru a primi acest certificat.

Cum primesc acces la curs?

  • îți faci cont cu o adresă de email validă

  • îți adaugi și un număr de telefon valid, pentru a finaliza autentificarea în doi pași

  • achiți online cu orice card Visa sau Mastercard

  • primești factura pe mail și ai acces instant la curs din Contul tău (secțiunea „Cursurile Mele”)

Cât am acces la cursul online?

Câtă vreme existăm și contul tău este activ, ești mereu bine-venit pe platforma Pixellab. Toate cursurile video cumpărate vor fi stocate în Contul tău și te poți bucura de ele oricând. :)