Header banner MUST have an alt or title

Care sunt metodele de plată?

Cursuri VIDEO:

Aceste cursuri pot fi achitate online, cu orice card bancar Visa, Visa Electron sau MasterCard. Toate plățile sunt procesate prin euPlatesc. Pixellab nu va solicita sau stoca datele cardului tău. Citește aici politica de confidențialitate euPlatesc.

Learning Paths:

Cursurile cu trainer pot fi achitate în 3 moduri:

 • INTEGRAL, prin transfer bancar, caz în care beneficiezi de 10% discount.

  Poți efectua plata astfel din orice aplicație de banking, prin OP sau direct la o bancă.

 • în 4 rate fără dobândă, direct la Pixellab.

  Prima rată se achită în avans la înscrierea la curs, urmând ca cele 3 rămase să se achite lună de lună (data scadentă finală fiind ultima zi a lunii a treia de curs).

 • Plata in rate prin TBI BANK. Mai multe detalii aici

Aici găsești informații despre comenzi și plăți

Cum achiziționez un curs online?

 • Primul pas este să-ți faci un cont. Pentru că e foarte important pentru noi ca studenții să aibă un cont sigur, este necesar să îți faci autentificarea în 2 pași prin confirmarea numărului de telefon.

 • După ce contul a fost creat, poți adăuga cursul ales în coș.

 • Plata cursului se realizează exclusiv prin transfer bancar online.

 • În urma finalizării plății, vei avea acces imediat la curs direct din cont, în secțiunea „Cursurile mele”. Factura fiscală va ajunge la tine pe mail.

Cum mă înscriu la un Learning Path?

 • Primul pas este să-ți faci un cont prin care să validezi email-ul si numărul de telefon.

 • După ce contul a fost creat, poți alege grupa Learning Path-ului care te interesează. După ce aceasta a fost selectată, completează cu atenție formularul din pagină și selectează una dintre metodele de plată disponibile.

 • După finalizarea plății, vei primi un mail de confirmare pentru înscrierea efectuată. Factura va ajunge la tine într-un mail separat, la fel și contractul pe care trebuie să-l completezi și semnezi obligatoriu înainte de începerea cursului.

Pot face factura pe persoană juridică?

Pentru a putea achita un curs online pe persoană juridică, trebuie mai întâi să-ți faci contul de cursant pe persoană fizică. La checkout vei putea introduce o nouă adresă de facturare pe persoană juridică.

Ulterior, poți modifica/adăuga datele de facturare direct din Contul Tău.

Dacă mai mulți membri ai echipei tale vor să participe la unul dintre programele noastre de învățare tip Learning Path, te rugăm să ne soliciți factura la adresa corporate@pixellab.ro.

Fiecare dintre participanți va trebui, ulterior, să-și facă un cont propriu de cursant în platformă.

În condițiile în care factura este făcută pe persoană juridică, va fi necesară încheierea unui contract de prestări servicii cu aceasta, printr-un reprezentant al companiei; adițional, se va încheia un contract de formare profesională cu fiecare dintre participanții la curs.

Politica de retur

Cursuri online:

Odată achiziționat un curs online, ai acces permanent la acesta și, implicit, îți aparține. Prin urmare, restituirea banilor nu este valabilă pentru acest tip de cursuri.

Vezi și secțiunea Termeni și Condiții

Learning paths:

În cazul în care locul la o grupă de Learning Path a fost rezervat, însă cursul nu a început încă, ai dreptul la restituirea integrală a sumei achitate. Este necesară, în acest caz, transmiterea solicitării de retragere de la grupă cu cel puțin 24h înainte de începerea cursului pe mail, la cursuri@pixellab.ro. Stornarea banilor se va efectua în decurs de maximum 30 zile de la emiterea facturii storno.