Inapoi
Cursuri Adobe Illustrator

Cursuri Adobe Illustrator

Adobe Illustrator


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul General

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

690 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

PIXELLAB

Absolventi

182 absolventi

Grupe disponibile - Curs Adobe Illustrator

Descriere - Curs Adobe Illustrator

Din cauza situatiei din aceasta perioada in ceea ce priveste Sanatatea Publica, cursurile noastre nu vor mai fi tinute in clasa. Cursurile vor continua sa fie livrate catre tine prin intermediul sedintelor in format live-online pe aceeasi programa ca in clasa. Mai multe detalii despre inscriere, desfasurare cursuri si examene gasesti aici

 

 

Ce este Adobe Illustrator?

Adobe Illustrator este programul cel mai des folosit atat de artisti cat si de graphic designeri pentru a crea atat obiecte vectoriale cum ar fi illustratii complexe, logo-uri, grafice, chart-uri, diagrame cat si materiale destinate tiparului sau mediului web.

Ce este un obiect vectorial?

Obiectele vectoriale sunt creatii artistice ce pot fi scalate la infinit fara a-si pierde din calitate intrucat nu sunt formate din pixeli ci sunt generate de un algoritm matematic. Acest fapt face din Adobe Illustrator un program ideal pentru graphic designeri si pentru industria publicitatii in special.

Ce poti face cu Adobe Illustrator?

Avand in vedere ultima tendinta in graphic design si anume flat design, Adobe Illustrator poate fi folosit pentru a desena practic orice iti propui. De la simple sigle pana la materiale pentru print dar si website-uri si applicatii mobile.

Aplicatie: design de logo, ilustratii vectoriale complexe, typography, materiale tipar, design pentru web si aplicatii mobile

Va rugam sa consultati pagina noastra de Termeni si Conditii. Inscrierea dumneavoastra (online sau offline) la curs reprezinta acceptul asupra Termenilor si Conditiilor.

Programa - Curs Adobe Illustrator

Traineri - Curs Adobe Illustrator

Andrei Nistor

2D Trainer

Filip Octavian

Graphic Design Trainer

Intrebari frecvente - Curs Adobe Illustrator

Daca stiu Photoshop de ce sa invat Illustrator?

Adobe Photoshop, dupa cum are hint-ul si in denumire, a fost conceput ca solutie pentru editarea, retusul si lucrul cu imagini de tip raster, fotografii. Acest program a evoluat mult si permite utilizatorilor sa faca lucruri foarte creative pe zona de graphic design, web design si digital painting.

Adobe Illustrator este programul care lucreaza cu vectori. Asta inseamna ca orice material lucrat in Illustrator, de la un sticker mic pana la un Billboard imens, poate fi scalat fara sa isi piarda din calitate. In Adobe Illustrator, creativii lucreaza materiale publicitare, creeaza logo-uri, insa cel mai mult acopera zona de ilustratie digitala.

citeste raspuns inchide raspuns

De ce e bine sa inveti grafica vectoriala?

Pentru ca, in industria publicitatii, grafica vectoriala ocupa o parte semnificativa din capitolul creatie-design. Nu poti fi un designer complet daca nu stii Illustrator.

citeste raspuns inchide raspuns

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta cursului se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns

Pot face cursurile in format online?

Da, in aceasta perioada cursurile se pot parcurge doar online, prin intalniri virtuale cu program ca in clasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cursurile sunt inregistrate sau lucrez live cu un trainer?

Nu, cursurile nu sunt inregistrate. Cursurile merg pe programa din clasa cu intalniri virtuale cu trainerul, teorie, exercitii practice si teme pentru acasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cum ne intalnim online?

Pe Zoom ne dam intalnire pentru sustinerea sedintelor, iar temele, feedbackul si notele se vor da in Google Classroom. 

citeste raspuns inchide raspuns

Se mai dau examene pentru diploma acreditata in perioada aceasta?

In aceasta perioada examenele se vor sustine in sistem live-online prin aplicatia ZOOM. Dupa examenul promovat se elibereaza diploma ANC

citeste raspuns inchide raspuns

Examene - Curs Adobe Illustrator

Data: 16-10-2019 / Ora: 16:00