Inapoi
Cursuri Adobe Illustrator

Cursuri Adobe Illustrator

Adobe Illustrator


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul General

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

690 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

ANC

Absolventi

182 absolventi

Grupe disponibile - Curs Adobe Illustrator

Grupa Seara

Data incepere Orar Locuri disponibile
21-01-2020 Marti: 16:00 - 19:00
Joi: 16:00 - 19:00
11 locuri disponibile Inscrie-te

Descriere - Curs Adobe Illustrator

Ce este Adobe Illustrator?

Adobe Illustrator este programul cel mai des folosit atat de artisti cat si de graphic designeri pentru a crea atat obiecte vectoriale cum ar fi illustratii complexe, logo-uri, grafice, chart-uri, diagrame cat si materiale destinate tiparului sau mediului web.

Ce este un obiect vectorial?

Obiectele vectoriale sunt creatii artistice ce pot fi scalate la infinit fara a-si pierde din calitate intrucat nu sunt formate din pixeli ci sunt generate de un algoritm matematic. Acest fapt face din Adobe Illustrator un program ideal pentru graphic designeri si pentru industria publicitatii in special.

Ce poti face cu Adobe Illustrator?

Avand in vedere ultima tendinta in graphic design si anume flat design, Adobe Illustrator poate fi folosit pentru a desena practic orice iti propui. De la simple sigle pana la materiale pentru print dar si website-uri si applicatii mobile.

Aplicatie: design de logo, ilustratii vectoriale complexe, typography, materiale tipar, design pentru web si aplicatii mobile

Va rugam sa consultati pagina noastra de Termeni si Conditii. Inscrierea dumneavoastra (online sau offline) la curs reprezinta acceptul asupra Termenilor si Conditiilor.

Programa - Curs Adobe Illustrator

Traineri - Curs Adobe Illustrator

Andrei Nistor

2D Trainer

Filip Octavian

Graphic Design Trainer

Intrebari frecvente - Curs Adobe Illustrator

Daca stiu Photoshop de ce sa invat Illustrator?

De fapt o intrebare mai adecvata ar fi daca vrei sa faci comparatie intre Corel Draw si Adobe Illustrator.

Ca sa-ti raspund insa… pentru ca sunt programe diferite care realizeaza tipuri diferite de grafica si vin unul in completarea celuilalt.

Nu te indragosti de program, indragosteste-te de instrumente!

Nu poti face o astfel de comparatie, e ca si cum ai compara mere cu struguri. Photoshop-ul este un program de tip raster ce lucreaza cu imagini, imagini care au o dimensiune si rezolutie stabilite si nu pot fi marite fara sa-si piarda calitatea. Spre deosebire de Photoshop grafica realizata in Illustrator poate fi scalata la orice dimensiune fara sa-si piarda calitatea. Ce facem in Photoshop poate avea un grad foarte mare de realism. In Illustrator tot ce se creeaza se construieste de la zero si nu are un aspect foarte realist.

citeste raspuns inchide raspuns

De ce e bine sa inveti grafica vectoriala?

Pentru ca, in industria publicitatii, grafica vectoriala ocupa o parte semnificativa din capitolul creatie-design. Nu poti fi un designer complet daca nu stii Illustrator.

citeste raspuns inchide raspuns

Examene - Curs Adobe Illustrator

Data: 16-10-2019 / Ora: 16:00