Inapoi
Cursuri 3DS MAx

Cursuri 3DSMax I

3DS MAx


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Incepatori

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

990 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

Certificat PIXELLAB

Absolventi

220 absolventi

Grupe disponibile - Curs 3DSMax I

Descriere - Curs 3DSMax I

Din cauza situatiei din aceasta perioada in ceea ce priveste Sanatatea Publica, cursurile noastre nu vor mai fi tinute in clasa. Cursurile vor continua sa fie livrate catre tine prin intermediul sedintelor in format live-online pe aceeasi programa ca in clasa. Mai multe detalii despre inscriere, desfasurare cursuri si examene gasesti aici

 

 

De cate ori ti s-a intamplat sa ramai absolut fascinat de minutiozitatea cu care sunt construite personajele si decorurile din animatii create de studiouri celebre? Poate parea greu de crezut, dar in fix 6 saptamani si tu poti construi obiecte 3D cu un simplu mouse, Cursul 3DsMAX si desigur, o echipa de traineri cu experienta de 15 ani in domeniu.

Fie ca vrei sa lucrezi in advertising, arhitectura, gaming, web design sau in studiouri de animatie, acesta este primul pas. Aici esti educat sa privesti un obiect din unghiuri complet noi, sa-i observi detaliile si sa-i studiezi forma. Intelegi importanta luminii, a volumului si-a proportiilor. Iti dezvolti capacitatea de a modela orice corp solid sau lichid si inveti sa aplici texturi complexe, astfel incat sa-l faci sa arate oricat de realist sau de fantastic iti doresti. Si surpriza! Toate astea sunt posibile deja de la Cursul 5, la finalul caruia te vei putea mandri cu primul obiect 3D creat de tine. Tare, nu? 

Inca de la primele lectii, vei fi ghidat de trainerul tau pas cu pas. Astfel, dupa doar o luna si jumatate, iti poti lucra proiectele personale fara niciun alt ajutor, in afara de tehnicile Cursului 3DsMAX pe care le exersezi aici. In plus, la finalul modulului, primesti o binemeritata diploma care atesta faptul ca poti jongla cu tool-urile invatate. Prin urmare, seteaza-ti asteptarile pentru o experienta care-ti va schimba perspectiva sau poate chiar si jobul.

Daca intre timp vrei sa vezi lucrari ale colegilor care au absolvit deja Cursul 3DsMAX, intra aici. 

Amza Marius
Andrei Iunut
Daniel Vasilescu

Iar daca vrei sa discuti cu pasionatii de gaming si arhitectura inscrisi la Cursul 3Ds MAX, poti accesa grupul comun de facebook. 

Ne dorim ca fiecare student al Cursului 3DsMAX sa aprofundeze tehnicile celui mai cool program al momentului. Asa ca te asteptam la un training intensiv, predat de oameni pasionati de acelasi domeniu ca si tine. Ne vedem in sala!

Va rugam sa consultati pagina noastra de Termeni si Conditii. Inscrierea dumneavoastra (online sau offline) la curs reprezinta acceptul asupra Termenilor si Conditiilor.

Programa - Curs 3DSMax I

Traineri - Curs 3DSMax I

Dragos Stoian

Architecture

Intrebari frecvente - Curs 3DSMax I

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta cursului se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns

Pot face cursurile in format online?

Da, in aceasta perioada cursurile se pot parcurge doar online, prin intalniri virtuale cu program ca in clasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cursurile sunt inregistrate sau lucrez live cu un trainer?

Nu, cursurile nu sunt inregistrate. Cursurile merg pe programa din clasa cu intalniri virtuale cu trainerul, teorie, exercitii practice si teme pentru acasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cum ne intalnim online?

Pe Zoom ne dam intalnire pentru sustinerea sedintelor, iar temele, feedbackul si notele se vor da in Google Classroom. 

citeste raspuns inchide raspuns

Se mai dau examene pentru diploma acreditata in perioada aceasta?

In aceasta perioada examenele se vor sustine in sistem live-online prin aplicatia ZOOM. Dupa examenul promovat se elibereaza diploma ANC

citeste raspuns inchide raspuns