Inapoi
Cursuri Adobe Illustrator Cursuri Adobe Photoshop

Cursuri Grafica Publicitara I

Adobe Illustrator / Adobe Photoshop


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Incepatori

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

690 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

PIXELLAB

Absolventi

360 absolventi

Grupe disponibile - Curs Grafica Publicitara I

Grupa Dimineata

Data incepere Orar Locuri disponibile
29-03-2021 Luni: 10:00 - 13:00
Miercuri: 10:00 - 13:00
Vineri: 10:00 - 13:00
2 locuri disponibile Live online Inscrie-te

Grupa Seara

Data incepere Orar Locuri disponibile
22-03-2021 Luni: 18:00 - 21:00
Miercuri: 18:00 - 21:00
Vineri: 18:00 - 21:00
8 locuri disponibile Live online Inscrie-te

Grupa Weekend

Data incepere Orar Locuri disponibile
18-04-2021 Duminica: 15:00 - 21:00
(sedinte de 6 ore)
10 locuri disponibile Live online Inscrie-te

Descriere - Curs Grafica Publicitara I

Cursurile cu program intensiv dureaza 2 saptamani (de LUNI pana VINERI) si 2 zile (LUNI si MARTI). 

Din cauza situatiei din aceasta perioada in ceea ce priveste Sanatatea Publica, cursurile noastre nu vor mai fi tinute in clasa. Cursurile vor continua sa fie livrate catre tine prin intermediul sedintelor in format live-online pe aceeasi programa ca in clasa. Mai multe detalii despre inscriere, desfasurare cursuri si examene gasesti aici

 

Ce voi invata in acest modul?

 

In primul rand vei invata pas cu pas sa lucrezi cu 2 software-uri utilizate de graphic designerii din industrie: Adobe Photoshop si Adobe Illustrator. Programa cursului te trece prin tool-urile programelor, detaliile tehnice si diverse tips and tricks, insa exercitiile practice din clasa te vor ajuta cel mai bine sa sedimentezi informatia teoretica & tehnica. 

 

Temele si brief-urile de lucru pentru acasa sunt foarte importante pentru dezvoltarea ta la acest curs. Fiecare sedinta are o parte de discutii si feedback pe teme, tocmai pentru a putea urmari evolutia ta. In felul acesta, stim exact unde mai ai de lucru si pe ce trebuie sa punem accent ca sa intelegi cat mai bine. 

 

 

PHOTOSHOP vs ILLUSTRATOR 

 

Adobe Photoshop, dupa cum are hint-ul si in denumire, a fost conceput ca solutie pentru editarea, retusul si lucrul cu imagini de tip raster, fotografii. Acest program a evoluat mult si permite utilizatorilor sa faca lucruri foarte creative pe zona de graphic design, web design si digital painting.

 

Adobe Illustrator este programul care lucreaza cu vectori. Asta inseamna ca orice material lucrat in Illustrator, de la un sticker mic pana la un Billboard imens, poate fi scalat fara sa isi piarda din calitate. In Adobe Illustrator, creativii lucreaza materiale publicitare, creeaza logo-uri, insa acopera cel mai bine zona de ilustratie digitala.

 

 

Pentru cine este acest curs?

 

In primul rand pentru toti creativii care vor sa isi construiasca ideile in programe digitale. 

Pentru cei care vor sa devina Graphic Designeri. 

Brand Managers, oameni de marketing sau mici antreprenori care lucreaza cu agentii de publicitate, designeri freelanceri sau ilustratori si vor sa inteleaga cum functioneaza industria pentru o comunicare mai facila.

Cei care vor o reconversie profesionala si vor sa experimenteze industria creativa.

 

 

Learning Path 

 

Acesta este un modul de Incepatori si te va lua pas cu pas in invatarea tehnica a programelor. Chiar daca se vor lucra si materiale de promovare in exercitiile si temele pentru acasa, acest modul nu pune accent pe briefurile de creatie ci pe dezvoltare tehnica. 

 

In modulul de Avansati vei avea ocazia sa creezi identitatea unui brand si sa lucrezi toate materialele de promovare ale acestuia (print&digital). Modulul 2 te ajuta sa iti creezi un portofoliu de designer. Iti recomandam pachetul Graphic Designer care contine ambele module la un pret special. Verifica sectiunea de pachete

 

Dupa finalizarea modulul de Incepatori se va elibera o Diploma de Absolvire Pixellab. Pentru diploma acreditata ANC este necesar sa parcurgi si modulul de Avansati pentru a acumula orele de practica necesare acreditarii.


Nu uita sa arunci un ochi si pe portofoliile studentilor de la acest curs si sa urmaresti pagina noastra de Instagram si Facebookpentru brief-uri creative, concursuri si anunturi de joburi de la companiile partenere.

Programa - Curs Grafica Publicitara I

Traineri - Curs Grafica Publicitara I

Stefan Nistor

Graphic Design Trainer

Andrei Nistor

Advanced Graphic Design Trainer

Filip Octavian

Graphic Design Trainer

Intrebari frecvente - Curs Grafica Publicitara I

Dupa ce termin grafica incepatori, ce voi sti sa fac?

Componenta principala a cursului de incepatori este invatarea tehnica a programelor Adobe Photoshop Si Adobe Illustrator, iar exercitiile si temele pentru acasa sunt concepute astfel incat sa aprofundezi tool-urile programelor si sa iti creezi un flow de lucru care sa te ajute la nivelul de avansati unde vei lucra la portofoliul de designer. 

citeste raspuns inchide raspuns

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta cursului se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns

Pot face cursurile in format online?

Da, in aceasta perioada cursurile se pot parcurge doar online, prin intalniri virtuale cu program ca in clasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cursurile sunt inregistrate sau lucrez live cu un trainer?

Nu, cursurile nu sunt inregistrate. Cursurile merg pe programa din clasa cu intalniri virtuale cu trainerul, teorie, exercitii practice si teme pentru acasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cum ne intalnim online?

Pe Zoom ne dam intalnire pentru sustinerea sedintelor, iar temele, feedbackul si notele se vor da in Google Classroom. 

citeste raspuns inchide raspuns

Se mai dau examene pentru diploma acreditata in perioada aceasta?

In aceasta perioada examenele se vor sustine in sistem live-online prin aplicatia ZOOM. Dupa examenul promovat se elibereaza diploma ANC

citeste raspuns inchide raspuns

Examene - Curs Grafica Publicitara I

Data: 16-10-2019 / Ora: 16:00