Inapoi
Cursuri Adobe Illustrator Cursuri Adobe Photoshop

Cursuri Grafica Publicitara II

Adobe Illustrator / Adobe Photoshop


parerea celor care au urmat cursul

Tip Curs

Modul Avansati

Durata

36 ore (6 saptamani)

Pret

790 lei (integral sau 2 rate)

Certificare

Diploma A.N.C

Absolventi

224 absolventi

Grupe disponibile - Curs Grafica Publicitara II

Grupa Seara

Data incepere Orar Locuri disponibile
16-02-2021 Marti: 18:00 - 21:00
Joi: 18:00 - 21:00
3 locuri disponibile Live online Inscrie-te

Grupa Weekend

Data incepere Orar Locuri disponibile
21-02-2021 Duminica: 09:00 - 15:00
(sedinte de 6 ore)
4 locuri disponibile Live online Inscrie-te

Descriere - Curs Grafica Publicitara II

Din cauza situatiei din aceasta perioada in ceea ce priveste Sanatatea Publica, cursurile noastre nu vor mai fi tinute in clasa. Cursurile vor continua sa fie livrate catre tine prin intermediul sedintelor in format live-online pe aceeasi programa ca in clasa. Mai multe detalii despre inscriere, desfasurare cursuri si examene gasesti aici

Ce voi invata in acest modul?

 

Acest modul pune accent pe construirea unui portofoliu de designer. De la construirea identitatii unui brand fictiv creat in clasa (sau al unui brand/proiect existent al cursantului), pana la lucrul tuturor materialelor necesare promovarii acestui brand, programa cursului atinge brief-uri de lucru aliniate la industria creativa. Exact ca intr-o agentie de publicitate. 

 

Temele si brief-urile de lucru pentru acasa sunt foarte importante pentru dezvoltarea ta la acest curs. Fiecare sedinta are o parte de discutii si feedback pe temele de acasa tocmai pentru a putea indrepta ceea ce nu s-a facut bine si a evidentia aspectele pozitive atinse. 

 

 

ALL about the PRINT

 

Cursul are o componenta importanta axata pe construirea materialelor de print: brosuri, flyere, postere, cataloage. stationery, si bannere tip OOH. Ne vom ocupa si de pregatirea documentelor de tipar si intelegerea intregului proces de print (tipar offset vs digital, avantaje/dezavantaje, etc). Materialele le vom lucra in Adobe Photoshop si Adobe Illustrator, software-uri invatate la modulul de Incepatori.

 

 

Get DIGITAL 

 

In partea doua a cursului vei invata un program nou, Adobe XD, software dedicat proiectelor de design web, wireframing & prototyping. Cu ajutorul lui, vei lucra materiale de User Interface: design website, design app, banners, newsletters. Totul, la standardele actuale de UX/UI: mobile first, responsive. 

 

 

Pentru cine este acest curs?

 

Pentru toti cei care vor sa devina Graphic Designeri si vor sa isi construiasca un portofoliu.

Brand Managers, oameni de marketing sau mici antreprenori care lucreaza cu agentii de publicitate, designeri freelanceri sau ilustratori si vor sa aiba o comunicare mai productiva pe proiectele de creatie si print

Cei care vor o reconversie profesionala si vor sa experimenteze industria creativa

 

Learning Path 

 

Acesta este un modul de avansati si este obligatoriu sa stii deja sa lucrezi cu Adobe Photoshop si Adobe Illustrator. Daca nu stii aceste programe, hai pe la cursul nostru de Incepatori si te invatam noi pas cu pas. 

 

Nu uita sa arunci un ochi si pe portofoliile studentilor de la acest curs si sa urmaresti pagina noastra de Instagram si Facebook pentru brief-uri creative, concursuri si anunturi de job-uri de la companiile partenere.

 

Programa - Curs Grafica Publicitara II

Traineri - Curs Grafica Publicitara II

Andrei Nistor

2D Trainer

Intrebari frecvente - Curs Grafica Publicitara II

Temele sunt obligatorii?

Temele nu sunt obligatorii, insa experienta la acest curs nu este completa fara exercitiu acasa si fara lucrul la temele date de trainer. Temele sunt corectate si discutate impreuna cu trainerul, iar la final ele vor face parte din portofoliul tau. Experienta cursului se bazeaza foarte mult pe feedback-ul live si pe discutii in clasa pe materialele lucrate. 

citeste raspuns inchide raspuns

Pot face cursurile in format online?

Da, in aceasta perioada cursurile se pot parcurge doar online, prin intalniri virtuale cu program ca in clasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cursurile sunt inregistrate sau lucrez live cu un trainer?

Nu, cursurile nu sunt inregistrate. Cursurile merg pe programa din clasa cu intalniri virtuale cu trainerul, teorie, exercitii practice si teme pentru acasa. 

citeste raspuns inchide raspuns

Cum ne intalnim online?

Pe Zoom ne dam intalnire pentru sustinerea sedintelor, iar temele, feedbackul si notele se vor da in Google Classroom. 

citeste raspuns inchide raspuns

Se mai dau examene pentru diploma acreditata in perioada aceasta?

In aceasta perioada examenele se vor sustine in sistem live-online prin aplicatia ZOOM. Dupa examenul promovat se elibereaza diploma ANC

citeste raspuns inchide raspuns

Examene - Curs Grafica Publicitara II

Data: 16-10-2019 / Ora: 17:00